reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja biorę mama dha premium plus i mają dużo kwasów, ale skad mam wiedzieć czy zanieczyszczone? :D właśnie czytalam o tych zanieczyszczeniach, ale nie umiem się do tego w żaden sposób odnieść ... :/

Sprawdza się z czego pozyskiwane są kwasy.
W omega med pozyskiwane są a alg hodowlanych w kontrolowanych warunkach. Ponoć w innych pozyskiwane są z wątroby ryb, z wolnego połowu oceanicznego i morskiego.
Specem nie jestem, ale skoro DHA mam z pierwotnego źródła i czystego to wolę to.

reklama
Aha dziś dopiero pooglądam ciuszki z biedronki dresy są super, legginsy też pasują i koszula nocna to dopiero będę mogła określić po jakimś czasie hehh.
Obiecałam że jak tylko wrócę to zdjęcie poduchy wystawię, więc oto zdjęcie mojej poszuszki :-)

Załączniki

• tmp_4869-IMG_20170523_145936-1015596379.jpg
    tmp_4869-IMG_20170523_145936-1015596379.jpg
    883,8 KB · Wyświetleń: 72
Cześć dziewczyny. Wiem, że byłam wpisana do kalendarza, więc przychodzę podzielić się kilkoma nowinkami. Testy genetyczne wyszły super. Badanie trwało ponad godzinę, bo lekarz wszystko szczegółowo opowiadał. Dzidzia ma 7 cm i prawie na pewno będzie dziewczynka. Wkraczamy więc powoli w 13 tydzień. Pozdrawiam. Czytam Was bardzo często, ale z ukrycia. Trzymam za Was wszystkie wielkie kciuki..
20170523_114754-2064x1161.jpg

Załączniki

• 20170523_114754-2064x1161.jpg
    20170523_114754-2064x1161.jpg
    228,1 KB · Wyświetleń: 399
Hej dziewczyny. Ja już w domu, i w swoim łóżeczku w końcu :-) Jej jak mi wygodnie :-)
Dziś miała USG lekarz powiedział że wszystko wpozadku że dzieciaki ładnie rosną, potem badal mnie na kozie stwierdził że też wszystko ok, macica miękka, nie napięta tak jak tydzień temu i ogółem wszystko dobrze :-)
Super ze jesteś w domku. Tak trzymaj kochana :-)

Cześć dziewczyny. Wiem, że byłam wpisana do kalendarza, więc przychodzę podzielić się kilkoma nowinkami. Testy genetyczne wyszły super. Badanie trwało ponad godzinę, bo lekarz wszystko szczegółowo opowiadał. Dzidzia ma 7 cm i prawie na pewno będzie dziewczynka. Wkraczamy więc powoli w 13 tydzień. Pozdrawiam. Czytam Was bardzo często, ale z ukrycia. Trzymam za Was wszystkie wielkie kciuki.. Zobacz załącznik 807784
Śliczna! Gratuluję serdecznie :-)

Podaj namiary :-)

Ja na szczęście aparat zdjelam w lutym i miałam bezgumkowy więc nie było problemu ;-)

Teraz najgorsze sa nakładki, bo tak mi pogłębiają nudności że szok
Niedaleko galerii Mokotów. Jak Marek wróci z pracy to zapytam go o nazwę, bo nie pamiętam.
Właśnie mój mąż nosi teraz nakładki dwa razy w tygodniu na noc i ma drucik od wewnętrznej strony. Aparat zdjął trzy lata temu.

Chciałam dzisiaj byc normalna i ubrała spodnie
Wydawało mi się że mam jeszcze swoje ciążowki z happymum i hm ale jak mnie mama oswiecila sprzedałam na allegro. Ups.
Zastanawiam się gdzie najlepiej kupić ciążowki i nie wydać za dużo pieniędzy???

reklama
Do góry