reniuszek
Love in the knick of time
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam.A tak z innej beczki, macie instagramy ?
Ja mam,ale nie mam na nim zdjęć,nic tam nie umieszczam. Podglądam czasem ulubionych muzyków i aktorówA tak z innej beczki, macie instagramy ?
Ja brałam omegamed w pierwszej ciąży, to te tabletki strasznie ryba mi się odbijaly. Mimo że na ulotce było, że właśnie po nich nie powinnam mieć problemu. Więc z każdego opakowania ponad listek tych dha zostawal[emoji23]Sprawdza się z czego pozyskiwane są kwasy.
W omega med pozyskiwane są a alg hodowlanych w kontrolowanych warunkach. Ponoć w innych pozyskiwane są z wątroby ryb, z wolnego połowu oceanicznego i morskiego.
Specem nie jestem, ale skoro DHA mam z pierwotnego źródła i czystego to wolę to.
Mam tylko facebooka [emoji14] moze byc ? :dA tak z innej beczki, macie instagramy ?
Ja cały czas głodna chodze... a przecież jem, raczej pożeram... kurcze no!!!A ja się ppoklocilam z moim o jedzenie.
Laski nie sądzicie że jedzenie w ciąży jest najważniejsze? ;-)
Mi już niedobrze z głodu jest.....
Pochwal sie :d