reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Chciałam dzisiaj byc normalna i ubrała spodnie
Wydawało mi się że mam jeszcze swoje ciążowki z happymum i hm ale jak mnie mama oswiecila sprzedałam na allegro. Ups.
Zastanawiam się gdzie najlepiej kupić ciążowki i nie wydać za dużo pieniędzy???
DSC_0002.jpg

Załączniki

• DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Hej kobietki :) wiem ze się nie odzywam ale facet w domu to brak czasu na siedzenie na forum ;) u nas wszystko wporządku 11 tydzień się zaczą :) oprócz bolesci brzuszka w południe i tylko południe wszystko jest ok :) robiłam badania na choroby zakaźne i te podstawowe ;) wszystko wyszło książkowo ;) dziś z miskiem świętujemy rok bycia razem ;) także będę się więcej odzywała jak pojedzie w trasę ;) buziaki ;*

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Sprawdza się z czego pozyskiwane są kwasy.
W omega med pozyskiwane są a alg hodowlanych w kontrolowanych warunkach. Ponoć w innych pozyskiwane są z wątroby ryb, z wolnego połowu oceanicznego i morskiego.
Specem nie jestem, ale skoro DHA mam z pierwotnego źródła i czystego to wolę to.
Ja brałam omegamed w pierwszej ciąży, to te tabletki strasznie ryba mi się odbijaly. Mimo że na ulotce było, że właśnie po nich nie powinnam mieć problemu. Więc z każdego opakowania ponad listek tych dha zostawal[emoji23]
Teraz nie mam tego problemu, muszę poczytać ulotkę :-)

reklama
Do góry