reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

To ja też mam taki jeden sprawdzony, ale ceny wahają się między 30-50 zł dużo. Mąż mnie zabrał tam na urodziny. Więc sajgonki na przystawkę, dania główne, napoje, napiwek i kupa kasy wychodzi. To jest bez dowozu. A z dowozem są takie po 14-15 zł z "budki" gdzie mam aparat na zębach i po takim chińskim mam żółte gumki przy aparacie haha :)
Podaj namiary :-)

Ja na szczęście aparat zdjelam w lutym i miałam bezgumkowy więc nie było problemu ;-)

Teraz najgorsze sa nakładki, bo tak mi pogłębiają nudności że szok

reklama
Dzien dobry :) ale narobilam dyskusji. Ja moze i do męża zaufanie mam ale do osob postronnych nie. Po za tym patrząc na to jak ta kobieta postrzega mnie jako jego zone i na to ze on mi o tym nie wspomniał to niestety nie jestem zadowolona. Dalszego kontaktu z koleżanką nie bedzie i to nie moje ultimatum tylko moj maz sam wyszedł z taka inicjatywą. Nie jestem zazdrosnica ale sa pewne granice :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj chłop też ma, a w sumie miał taką przyjaciółkę ;) Ja mam przyjaciół płci męskiej i hipokrytką nie jestem, ale zupełnie inaczej postrzegam "przyjaźń" której nigdzie nie widzisz. Wiesz tylko, że mają kontakt, ale wszystko jest jakby skryte. Spotykają się bez ciebie, gadają dużo, ale nawet nie wiesz kiedy. Dla mnie to byla dziwna relacja. Z nią się znał już długo przede mną więc o zdradę nie podejrzewałam, ale było to dla mnie bardzo dziwne i czasem już szału dostawałam. Zrozumiał, że tego nie zaakceptuję i rzadko kiedy pogadają i długo się nie widzieli. Ale mi o niej przypomniałas i aż mi się ciśnienie podniosło :D

Moj chłop też ma, a w sumie miał taką przyjaciółkę ;) Ja mam przyjaciół płci męskiej i hipokrytką nie jestem, ale zupełnie inaczej postrzegam "przyjaźń" której nigdzie nie widzisz. Wiesz tylko, że mają kontakt, ale wszystko jest jakby skryte. Spotykają się bez ciebie, gadają dużo, ale nawet nie wiesz kiedy. Dla mnie to byla dziwna relacja. Z nią się znał już długo przede mną więc o zdradę nie podejrzewałam, ale było to dla mnie bardzo dziwne i czasem już szału dostawałam. Zrozumiał, że tego nie zaakceptuję i rzadko kiedy pogadają i długo się nie widzieli. Ale mi o niej przypomniałas i aż mi się ciśnienie podniosło :D

Haha no ja wczoraj bylam zagotowana. Dzisiaj mi troche emocje opadly ale zdania nie zmieniam i nie pozwole sie tak traktowac :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z witamin nic narazić, mam bardzo dobre wyniki, dodatkowo tylko biorę omega DHA pregna - ponoć maja lepsze kwasy prosto z alg niezaczyszczone.....
Ja biorę mama dha premium plus i mają dużo kwasów, ale skad mam wiedzieć czy zanieczyszczone? :D właśnie czytalam o tych zanieczyszczeniach, ale nie umiem się do tego w żaden sposób odnieść ... :/

No to u nas jest odwrotnie mój jakoś specjalnie koleżanek nie ma. W sumie tylko dziewczyny/żony kolegów. Ja za to większość przyjaciół to faceci. Przed ciąża często bywało tak że spotykałam się w składzie 3 facetów i ja [emoji16] i tak wyglądała większość moich wyjść. Ale mój nie ma z tym problemu. Doskonale wie, że tam się nic nie dzieje [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Hej dziewczyny. Ja już w domu, i w swoim łóżeczku w końcu :-) Jej jak mi wygodnie :-)
Dziś miała USG lekarz powiedział że wszystko wpozadku że dzieciaki ładnie rosną, potem badal mnie na kozie stwierdził że też wszystko ok, macica miękka, nie napięta tak jak tydzień temu i ogółem wszystko dobrze :-)

reklama
Do góry