reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jakie bierzecie teraz witaminy? Brałam do tej pory Femibion. Muszę się zaopatrzyć w nowy od 12 tyg i nie wiem co wybrać. Myślę o Omegamed, Prenatal DHA lub Mama DHA. Macie jakieś zdanie? Możecie coś podpowiedzieć?

PS. Ja też raczek ;)
Ja z witamin biorę Pregne Plus + Pregne DHA i dodatkowow 1g magnezu (zalecenie lekarza)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakie bierzecie teraz witaminy? Brałam do tej pory Femibion. Muszę się zaopatrzyć w nowy od 12 tyg i nie wiem co wybrać. Myślę o Omegamed, Prenatal DHA lub Mama DHA. Macie jakieś zdanie? Możecie coś podpowiedzieć?

PS. Ja też raczek ;)
Ja z witamin nic narazić, mam bardzo dobre wyniki, dodatkowo tylko biorę omega DHA pregna - ponoć maja lepsze kwasy prosto z alg niezaczyszczone.....

ja biore tylko kwas foliowy. ale przez wymioty nie wiem czy w ogóle go przyswajam. Odpukać wyniki mam dobre. Wczoraj na działkę teściowa przyniosła mielonkę turystyczną. Jak zobaczyłam puszkę to aż mi ślinka pociekła. Wiem, że nie powinno się jeść konserw w ciąży, ale nie wytrzymałam. Ale to było dobre... i nie zwymiotowałam :D

reklama
A ja wodnik. Są tu jakieś wodniczki??
Ja wodnik :) dokładnie 3.02

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry