Ja w tym miesiącu łącznie z genetycznym też miałam cztery wizyty. Dwa usg i dwa zwykle. Prywatnie.dziewczyny jakie super paznokcie !!!
@Zinc obledne widoki ! chcialabym tam byc
Doktor zapisal mnie na 24 i 31 maja i nie wie kiedy bedzie genetyczne robil, bo jak powiedzial "bedziemy kontrolowac na biezaco "
i tak mnie dzisiaj olsnilo, ze chyba doktor mnie naciaga...... 4 wizyty w ciagu miesiaca to duzo - nie sadzicie ? dodam, ze chodze prywanie i za kazda wizyte place.......
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Ok ok :-) Po prostu gigantyczna impreza, ale skoro taka tradycja, to czemu nie :-)U mojego męża w rodzinie jest taka tradycja z zapraszanie, i zawsze wszyscy do wszystkich jeżdżą, byłam przeciwna tak dużej komuni ale nie chciałam żeby czuł się źle. Wszyscy zaproszeni przyjechali, Bart zadowolony więc ok. Najważniejsze że już z głowy :-)
Lecę pod prysznic i jadę do ginekologa. Trzymajcie kciuki!
Reniuszek kurczę nie wiem czy naciąga czy nie.... A tak myślisz?
Trzymam kciuki za wizytę [emoji8]
reniuszek
Love in the knick of time
Ja w tym miesiącu łącznie z genetycznym też miałam cztery wizyty. Dwa usg i dwa zwykle. Prywatnie.
Zobacze w środę. Ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu i usg....na wstępie pobrana cytologia skierowanie na najważniejsze badania typu HIV, HCV, PLt itd....
Mam nadzieję, że w środę się wyjaśni. Dzięki :-)
reniuszek
Strasznie ciężkoHej dziewczyny Jak Wam dzisiaj dzien mija? Ja wlasnie wracam z pracy i u nas porzadnie grzeje
U mnie też upał i mdłości mnie męczą... Wymyśliłam sobie ze ogranicze słodycze i loda nie było....
Może później trochę się uspokoi. Początek ciąży, niestety dużo tego jest. Badań, usg.Zobacze w środę. Ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu i usg....na wstępie pobrana cytologia skierowanie na najważniejsze badania typu HIV, HCV, PLt itd....
Mam nadzieję, że w środę się wyjaśni. Dzięki :-)
reniuszek
Powodzenia trzymam kciuki :*U mojego męża w rodzinie jest taka tradycja z zapraszanie, i zawsze wszyscy do wszystkich jeżdżą, byłam przeciwna tak dużej komuni ale nie chciałam żeby czuł się źle. Wszyscy zaproszeni przyjechali, Bart zadowolony więc ok. Najważniejsze że już z głowy :-)
Lecę pod prysznic i jadę do ginekologa. Trzymajcie kciuki!
Reniuszek kurczę nie wiem czy naciąga czy nie.... A tak myślisz?
Zobacze w środę jak się lekarz zachowa co będzie mówił itp.
reklama
Oj loda bym zjadla Ja staram sie duzo wody pic, ale pozniej biegam do toaletyStrasznie ciężko
U mnie też upał i mdłości mnie męczą... Wymyśliłam sobie ze ogranicze słodycze i loda nie było....