reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

dziewczyny jakie super paznokcie !!!
@Zinc obledne widoki ! chcialabym tam byc :)

Doktor zapisal mnie na 24 i 31 maja i nie wie kiedy bedzie genetyczne robil, bo jak powiedzial "bedziemy kontrolowac na biezaco "
i tak mnie dzisiaj olsnilo, ze chyba doktor mnie naciaga...... 4 wizyty w ciagu miesiaca to duzo - nie sadzicie ? :( dodam, ze chodze prywanie i za kazda wizyte place.......
Ja w tym miesiącu łącznie z genetycznym też miałam cztery wizyty. Dwa usg i dwa zwykle. Prywatnie.

reklama
U mojego męża w rodzinie jest taka tradycja z zapraszanie, i zawsze wszyscy do wszystkich jeżdżą, byłam przeciwna tak dużej komuni ale nie chciałam żeby czuł się źle. Wszyscy zaproszeni przyjechali, Bart zadowolony więc ok. Najważniejsze że już z głowy :-)
Lecę pod prysznic i jadę do ginekologa. Trzymajcie kciuki!
Reniuszek kurczę nie wiem czy naciąga czy nie.... A tak myślisz?
Ok ok :-) Po prostu gigantyczna impreza, ale skoro taka tradycja, to czemu nie :-)

Trzymam kciuki za wizytę [emoji8]

Ja w tym miesiącu łącznie z genetycznym też miałam cztery wizyty. Dwa usg i dwa zwykle. Prywatnie.

Zobacze w środę. Ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu i usg....na wstępie pobrana cytologia skierowanie na najważniejsze badania typu HIV, HCV, PLt itd....

Mam nadzieję, że w środę się wyjaśni. Dzięki :-)

Zobacze w środę. Ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu i usg....na wstępie pobrana cytologia skierowanie na najważniejsze badania typu HIV, HCV, PLt itd....

Mam nadzieję, że w środę się wyjaśni. Dzięki :-)
Może później trochę się uspokoi. Początek ciąży, niestety dużo tego jest. Badań, usg.

U mojego męża w rodzinie jest taka tradycja z zapraszanie, i zawsze wszyscy do wszystkich jeżdżą, byłam przeciwna tak dużej komuni ale nie chciałam żeby czuł się źle. Wszyscy zaproszeni przyjechali, Bart zadowolony więc ok. Najważniejsze że już z głowy :-)
Lecę pod prysznic i jadę do ginekologa. Trzymajcie kciuki!
Reniuszek kurczę nie wiem czy naciąga czy nie.... A tak myślisz?
Powodzenia trzymam kciuki :*
Zobacze w środę jak się lekarz zachowa co będzie mówił itp.

reklama
Do góry