reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

dziewczyny jakie super paznokcie !!!
@Zinc obledne widoki ! chcialabym tam byc :)

Doktor zapisal mnie na 24 i 31 maja i nie wie kiedy bedzie genetyczne robil, bo jak powiedzial "bedziemy kontrolowac na biezaco "
i tak mnie dzisiaj olsnilo, ze chyba doktor mnie naciaga...... 4 wizyty w ciagu miesiaca to duzo - nie sadzicie ? :( dodam, ze chodze prywanie i za kazda wizyte place.......
Ja w tym miesiącu łącznie z genetycznym też miałam cztery wizyty. Dwa usg i dwa zwykle. Prywatnie.

reklama
U mojego męża w rodzinie jest taka tradycja z zapraszanie, i zawsze wszyscy do wszystkich jeżdżą, byłam przeciwna tak dużej komuni ale nie chciałam żeby czuł się źle. Wszyscy zaproszeni przyjechali, Bart zadowolony więc ok. Najważniejsze że już z głowy :-)
Lecę pod prysznic i jadę do ginekologa. Trzymajcie kciuki!
Reniuszek kurczę nie wiem czy naciąga czy nie.... A tak myślisz?
Ok ok :-) Po prostu gigantyczna impreza, ale skoro taka tradycja, to czemu nie :-)

Trzymam kciuki za wizytę [emoji8]

Ja w tym miesiącu łącznie z genetycznym też miałam cztery wizyty. Dwa usg i dwa zwykle. Prywatnie.

Zobacze w środę. Ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu i usg....na wstępie pobrana cytologia skierowanie na najważniejsze badania typu HIV, HCV, PLt itd....

Mam nadzieję, że w środę się wyjaśni. Dzięki :-)

Zobacze w środę. Ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu i usg....na wstępie pobrana cytologia skierowanie na najważniejsze badania typu HIV, HCV, PLt itd....

Mam nadzieję, że w środę się wyjaśni. Dzięki :-)
Może później trochę się uspokoi. Początek ciąży, niestety dużo tego jest. Badań, usg.

U mojego męża w rodzinie jest taka tradycja z zapraszanie, i zawsze wszyscy do wszystkich jeżdżą, byłam przeciwna tak dużej komuni ale nie chciałam żeby czuł się źle. Wszyscy zaproszeni przyjechali, Bart zadowolony więc ok. Najważniejsze że już z głowy :-)
Lecę pod prysznic i jadę do ginekologa. Trzymajcie kciuki!
Reniuszek kurczę nie wiem czy naciąga czy nie.... A tak myślisz?
Powodzenia trzymam kciuki :*
Zobacze w środę jak się lekarz zachowa co będzie mówił itp.

reklama
Do góry