Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No.szkoda. Z jednej strony ja rozumiem, bo ma duzy problem z tymi.wymiotami. Ale z drugiej mogla zajrzec od czasu do czasu i cos milego tez napisac.Madzia aha no sa i takie kobitki .. szkoda mimo to ze sie obrazila.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj [emoji11]Hej dziewczyny :-)
Od jakiegoś czasu jestem na forum "kto po in vitro" ale chetnie dołączę do Was jeśli można :-) Jestem w 11 tygodniu ciąży bliźniaczej. Pozdrawiam Was wszystkie.
Czuje potrzebę zjedzenia bobu lekko posypanego sola
Dlaczego się pożegnała?Ja pojedyncza niestety, ale bardzo chcialam 2. Roksi vel Fasolka ma 2 ale pogniwala sie ostatnio i na watku ivf nas pozegnala. Moze nas podczytuje i sie ujawni. Wroc Fasolka do nas troche.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kojarzę sytuacji? Jakaś dyskusja była? Po której się nie odzywa?Łoj tak, sorki. O Fasolkę mi chodziło. Pisałam do niej, ale się nie odzywa. Szkoda. Właściwie o nic wielkiego przecież tam nie poszło...
Ok, już wiem doczytałam.Dlaczego się pożegnała?
Ja mam prenatalne 12 tygodnia 2 dnia, Ty będziesz 11.6. Myślę, że nie za wcześnie. W końcu robi się między 11-13.Hmm dziewczyny tak się zastanawiam czy to badanie prenatalne to troszkę nie za szybko nie będzie bo ja 12 tydzień skończę 2 czerwca hmm nie wiem czy nie przełożyć dodał że będę musiała jechać na to badanie do Katowic do kliniki a nie chce na darmo hmm