reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Pieszczoszka cos Ty?haha to to jednak nie byla pępowina?:p ale bylby numer:)bo mnie to tez na siusiaka wygladalo jak nic;)

Janeheart ale tam ladnie u Was:)Milego grillowania:)choc miesa nie jadam:p

Lubicie bób?Dorwalam dzis i zjadlam to z synem sama!Zaraz mnie rozsadzi w kosmos!wczesniej arbuza,truskawki,koktajl na maslance i botwinke[emoji23]matko jaka ja glupia:p
1495119887-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O Boże truskawki...Też bym zjadła.W sobotę będę patrzeć na rynku czy są. Ja wróciłam od rodziców i przywiozłam sobie krupnik :):) Ale teraz lody wcinam:)

reklama
Dziewczyny, czy zdarzają Wam sie czasem lekkie bóle brzucha? coś podobnego do tych przed miesiączką?

No to rzeczywiście pokaźne grono bliźniacze :) Wam wszystkim również gratuluje, że możemy sobie pisać w tym wątku :)
W środę (24.05.) jadę na drugie podglądanie moich dzieciaczków, może dostanę jakieś fajne zdjęcia to wrzucę ;) na tą chwile nie za bardzo mogę się pochwalić brzuszkiem bo wygląda raczej jakbym się najadła... kapusty ;)
A jak tam u Was dziewczyny z pracą? Pracujecie czy odpoczywacie? Ja czuje się znośnie choć każdego dnia inaczej, mam mega nadwrażliwość na zapach i przez to mdłości ale takie bez tragedii. Za to lekarz powiedziała, że raczej powinnam się oszczędzać i już sama nie wiem. Dojeżdżam codziennie pociągiem i komunikacją miejską i to budzi moje największe obawy.
Ja na razie mama pracująca [emoji16]
A kolagenem też się smaruje :) tylko mam już na wykończeniu buteleczkę, więc muszę dokupić i też wezmę balsam kolagenowy, bo to najlepiej jedno po drugim użyć.

Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app

Niestety urlop minął za szybko i dzisiaj pierwszy dzień w pracy. Oj ciężko było przestawić się na inne tory . Powiedziałam swojej przełożonej o ciąży i jakoś tak dziwnie zareagowała. Niby się ucieszyła ale jakoś dziwnie zmieniła temat. Pewnie musi sobie to przemyśleć bo ta babka która waży każde zdanie:) postaram się już po powrocie częściej udzielać bo oczywiście czytam cały czas

Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app

Też mam takie bóle ale to ponoć nie groźne tylko trzeba sie nie przemeczać a reagować jakbym zaczeła plamic czy cos. Też pracuje ale coraz mniej mi sie chce wstawać rano.

reklama
Mnie za to czesto glowa boli od wieczor..troche mnie to zaczyna niepokoic

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry