reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Pieszczoszka cos Ty?haha to to jednak nie byla pępowina?:p ale bylby numer:)bo mnie to tez na siusiaka wygladalo jak nic;)

Lubicie bób?Dorwalam dzis i zjadlam to z synem sama!Zaraz mnie rozsadzi w kosmos!wczesniej arbuza,truskawki,koktajl na maslance i botwinke[emoji23]matko jaka ja glupia:p
1495119887-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
mniam ja tez chce !!!!!!!!1

eh no jaja jak berety!!! Najpierw mówi ,że wydaje jej się ,że dziewczynka ale jak zmieniła dzidzia położenie i zaczęła się mocno ruszać to mówi ,że chyba jednak chłopca widzi hehe za miesiąc mam nadzieje ,że już będę mieć 100 % pewność

reklama
@Millo ale miks :-D powodzenia

Mnie od zmartwienia głową rozbolala więc zabrałam się za truskawki.

Czy dla Was też owoce są tak piekielnie kwaśne??? -mowie tu o wszystkich normalnych dojrzałych owocach....
Az mnie odrzuciło..... Na przyprawy też mam uczulenie..... :errr: i na mięso i na sery i na chleb.... Jak żyć?????

Pisalyscie o poduchach, super sprawa!
Dzięki wam przypomniałam sobie ze moja jest głęboko w szafie u mojej mamy, ale się cieszę brat mi dzisiaj podrzuci:-) :)
Mój em już dziwnie na mnie patrzy jak upycham sobie kołdrę czy poduchy między nogi.:tak:

Dzięki dziewczyny za tyle miłych słów wsparcia, nie ma to jak grupa :-) dziękuję : *biorę się w garść i do środy postaram się nie myśleć negatywnie. Dziękuję raz jeszcze.

Co?Jak to? O co poszlo?Kiedy sie zegnala?

A bo Fasolka to trochę panikara i to zarazliwe jest. Rzadko sie odzywala.ostatnio a jak juz to wpadala spanikowana na watek o in vitro, ze za niski/wysoki progesteron, ze dzieci za male/za duze, ciagle cos i od razu siala niepokój i kazda.sie zastanaiwala jak jej progesterin czy dziecko nieodstaje 1mm od norm w danym tyg i tym.podobne. i milion nieszczesc jakie moga byc z tym.zwiazane. Jakas dziewczyna napisala jej ze.powinna sie cieszyc ciaza, jak sie martwi to spytac lekarza, ewentualnie widelki na googlu, co czyta jej wpis to nieszczescie i panika. I ze zaglada.tylko zeby zasiac panike i znika na tydzien czy dwa i na nowo, ze moglaby sie czesciej.odzywac tez z dobrymi.informacjami. no i fasolka sie.pogniewala i pozegnala.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to rzeczywiście pokaźne grono bliźniacze :) Wam wszystkim również gratuluje, że możemy sobie pisać w tym wątku :)
W środę (24.05.) jadę na drugie podglądanie moich dzieciaczków, może dostanę jakieś fajne zdjęcia to wrzucę ;) na tą chwile nie za bardzo mogę się pochwalić brzuszkiem bo wygląda raczej jakbym się najadła... kapusty ;)
A jak tam u Was dziewczyny z pracą? Pracujecie czy odpoczywacie? Ja czuje się znośnie choć każdego dnia inaczej, mam mega nadwrażliwość na zapach i przez to mdłości ale takie bez tragedii. Za to lekarz powiedziała, że raczej powinnam się oszczędzać i już sama nie wiem. Dojeżdżam codziennie pociągiem i komunikacją miejską i to budzi moje największe obawy.
Z wawy jestes?

Ja 5lat sie.o.dziecko staralam z mezem. Ostatecznie jeste po in vitro i lekarz wyslal mnie na zwolnienie. Nie narzekam :)

Pieszczoszka cos Ty?haha to to jednak nie byla pępowina?:p ale bylby numer:)bo mnie to tez na siusiaka wygladalo jak nic;)

Janeheart ale tam ladnie u Was:)Milego grillowania:)choc miesa nie jadam:p

Lubicie bób?Dorwalam dzis i zjadlam to z synem sama!Zaraz mnie rozsadzi w kosmos!wczesniej arbuza,truskawki,koktajl na maslance i botwinke[emoji23]matko jaka ja glupia:p
1495119887-aaaaaa.jpeg

Bób, bleee . Ani ja ani orzeszek nie lubi :)

1495119887-aaaaaa.jpeg

Rzadko jem, ale smaka mi narobiłaś :)

Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale was codziennie czytam ale jakoś czasu nie mam non stop w biegu jestem przed tą komunią ehh.
Jestem już po wizycie usg nie miałam robionego tylko lekarz mi kartę ciąży założył i przepisał całą aptekę leków bo okazało się że mam anemie o której już od dawna wiem do tego infekcja w moczu wyszła i niedoczynność tarczycy i dał mi skierowanie na badanie prenatalne które będę miała wykonane w dzień dziecka nie mówię o tym że mam znów powtórzyć badania moczu i zrobić TSH do następnej wizyty.

reklama

1495119887-aaaaaa.jpeg

Maślanka i groch... hmm... może być ciekawie [emoji12] Ale sama zjadłabym bobu. Mniam...

Do góry