reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Pieszczoszka cos Ty?haha to to jednak nie byla pępowina?:p ale bylby numer:)bo mnie to tez na siusiaka wygladalo jak nic;)

Lubicie bób?Dorwalam dzis i zjadlam to z synem sama!Zaraz mnie rozsadzi w kosmos!wczesniej arbuza,truskawki,koktajl na maslance i botwinke[emoji23]matko jaka ja glupia:p
1495119887-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
mniam ja tez chce !!!!!!!!1

eh no jaja jak berety!!! Najpierw mówi ,że wydaje jej się ,że dziewczynka ale jak zmieniła dzidzia położenie i zaczęła się mocno ruszać to mówi ,że chyba jednak chłopca widzi hehe za miesiąc mam nadzieje ,że już będę mieć 100 % pewność

reklama
@Millo ale miks :-D powodzenia

Mnie od zmartwienia głową rozbolala więc zabrałam się za truskawki.

Czy dla Was też owoce są tak piekielnie kwaśne??? -mowie tu o wszystkich normalnych dojrzałych owocach....
Az mnie odrzuciło..... Na przyprawy też mam uczulenie..... :errr: i na mięso i na sery i na chleb.... Jak żyć?????

Pisalyscie o poduchach, super sprawa!
Dzięki wam przypomniałam sobie ze moja jest głęboko w szafie u mojej mamy, ale się cieszę brat mi dzisiaj podrzuci:-) :)
Mój em już dziwnie na mnie patrzy jak upycham sobie kołdrę czy poduchy między nogi.:tak:

Dzięki dziewczyny za tyle miłych słów wsparcia, nie ma to jak grupa :-) dziękuję : *biorę się w garść i do środy postaram się nie myśleć negatywnie. Dziękuję raz jeszcze.

Co?Jak to? O co poszlo?Kiedy sie zegnala?

A bo Fasolka to trochę panikara i to zarazliwe jest. Rzadko sie odzywala.ostatnio a jak juz to wpadala spanikowana na watek o in vitro, ze za niski/wysoki progesteron, ze dzieci za male/za duze, ciagle cos i od razu siala niepokój i kazda.sie zastanaiwala jak jej progesterin czy dziecko nieodstaje 1mm od norm w danym tyg i tym.podobne. i milion nieszczesc jakie moga byc z tym.zwiazane. Jakas dziewczyna napisala jej ze.powinna sie cieszyc ciaza, jak sie martwi to spytac lekarza, ewentualnie widelki na googlu, co czyta jej wpis to nieszczescie i panika. I ze zaglada.tylko zeby zasiac panike i znika na tydzien czy dwa i na nowo, ze moglaby sie czesciej.odzywac tez z dobrymi.informacjami. no i fasolka sie.pogniewala i pozegnala.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to rzeczywiście pokaźne grono bliźniacze :) Wam wszystkim również gratuluje, że możemy sobie pisać w tym wątku :)
W środę (24.05.) jadę na drugie podglądanie moich dzieciaczków, może dostanę jakieś fajne zdjęcia to wrzucę ;) na tą chwile nie za bardzo mogę się pochwalić brzuszkiem bo wygląda raczej jakbym się najadła... kapusty ;)
A jak tam u Was dziewczyny z pracą? Pracujecie czy odpoczywacie? Ja czuje się znośnie choć każdego dnia inaczej, mam mega nadwrażliwość na zapach i przez to mdłości ale takie bez tragedii. Za to lekarz powiedziała, że raczej powinnam się oszczędzać i już sama nie wiem. Dojeżdżam codziennie pociągiem i komunikacją miejską i to budzi moje największe obawy.
Z wawy jestes?

Ja 5lat sie.o.dziecko staralam z mezem. Ostatecznie jeste po in vitro i lekarz wyslal mnie na zwolnienie. Nie narzekam :)

Pieszczoszka cos Ty?haha to to jednak nie byla pępowina?:p ale bylby numer:)bo mnie to tez na siusiaka wygladalo jak nic;)

Janeheart ale tam ladnie u Was:)Milego grillowania:)choc miesa nie jadam:p

Lubicie bób?Dorwalam dzis i zjadlam to z synem sama!Zaraz mnie rozsadzi w kosmos!wczesniej arbuza,truskawki,koktajl na maslance i botwinke[emoji23]matko jaka ja glupia:p
1495119887-aaaaaa.jpeg

Bób, bleee . Ani ja ani orzeszek nie lubi :)

1495119887-aaaaaa.jpeg

Rzadko jem, ale smaka mi narobiłaś :)

Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale was codziennie czytam ale jakoś czasu nie mam non stop w biegu jestem przed tą komunią ehh.
Jestem już po wizycie usg nie miałam robionego tylko lekarz mi kartę ciąży założył i przepisał całą aptekę leków bo okazało się że mam anemie o której już od dawna wiem do tego infekcja w moczu wyszła i niedoczynność tarczycy i dał mi skierowanie na badanie prenatalne które będę miała wykonane w dzień dziecka nie mówię o tym że mam znów powtórzyć badania moczu i zrobić TSH do następnej wizyty.

reklama

1495119887-aaaaaa.jpeg

Maślanka i groch... hmm... może być ciekawie [emoji12] Ale sama zjadłabym bobu. Mniam...

Do góry