reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Chyba wszystkie mamy w gwiazdki :D
1495109635-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
A ja mam tą 2 :D chyba jako jedyna, ale podobne motywy mi się ciągle przewijały przez ostatnie 2 lata u siostrzeńca i trochę się już przejadły :D

reklama
Cieszę się, że wczorajsze wizyty Was uspokoiły [emoji6]. @reniuszek Ty się przypadkiem nie stresuj nie potrzebnie. Lekarz za wcześnie się wziął za wyznaczanie parametrów, a przecież przy takim maleństwie każdy mm zmienia wszystko. Za tydzień wszystkie wyniki będą perfekcyjne [emoji6]. Brzdąc będzie większy i się inaczej ułoży i już będzie dobrze [emoji6].
Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty!

@doublemummy gratuluję poznania płci [emoji6] też z mężem rozważamy Franka (jakby był chłopczyk [emoji6]) to był mój typ przy którym się zawsze upierałam w rozmowach "jak już będziemy mieć dzieci..." choć teraz jakoś nie czuję, aby w moim brzuchu rósł Franuś [emoji6] może będzie dziewczynka? [emoji6]

@Mikado93 życzę cierpliwości, abyś się przypadkiem za dużo nie denerwowała.. Postaraj się wpuszczać jednym uchem i wypuszczać drugim, szkoda siebie i maleństwo narażać na niepotrzebny stres.

U mnie w biedrze już nic ciekawego nie było.. Poduszek zero (podobno były całe 3 na sklep..) a z ciuchów to jakieś dwa smętne opakowania leżały nie w moim rozmiarze..

Ja się smaruję masłem do ciała z olejkiem różanym. Bosko pachnie i świetnie nawilża. Strasznie przesuszają mi się łydki, reszta ciała póki co trzyma się nieźle. Nic nie swędzi zwiastując rozstępy. Choć już się psychicznie na to nastawiam.. Ale od 3 dni swędzi mnie sutek. Jeden. Nie wiem jak sobie z tym poradzić zbytnio. Próbowałam go traktować wazeliną by się trochę natłuścił, ale jest to dość krótkotrwała pomoc.

@JaneHeart a nie jest na opakowaniu napisane, że używać od drugiego trymestru? Jak jakiś czas temu patrzyłam to wszystkie tak miały..

@Ankuś wydaje mi się, że jeśli nie będziesz mieć wsadzonego kolczyka to sama dziura nie bardzo będzie mieć wpływ na pojawienie się rozstępów. Ja jeszcze nie wyjąłam kolczyka [emoji15] muszę w końcu go wykręcić [emoji6] mam do niego taaaaaaki sentyment [emoji6] miałam chyba z 14 lat [emoji6] taka moja oznaka "nastoletniego buntu" który przeszłam na tyle łagodnie, że zrobiony został w studiu z obecnością mamy [emoji23] wszystkie koleżanki przekuwały się w tajemnicy przed rodzicami jakąś igłą od wenfona (a ile im się to potem babrało.. Brrr..), a ja zapytałam o zgodę i na wieść jak wygląda takie domowe robienie kolczyka mama zabrała mnie do studia tatuażu [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdaje mi się, że nie było nic takiego, a czytałam opis. Pamiętam tylko, że dla kobiet w ciąży, planujących ciąże i karmiących :)

Super ze dzieciaki widzialas! Ja swoje dopiero za tydzien... kupa czasu... ja dzis zaczynam 11 tc, a juz sie czuje wielka. No bebech mi wywalil ile mogl :)

Mama kupila mi na imieniny bluzke, ale zdziwila sie jak szybko tyje i dostalam juz w.zeszlym tyg :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaaaa brzusiooo poka:rofl:

Pieszczoszka cos Ty?haha to to jednak nie byla pępowina?:p ale bylby numer:)bo mnie to tez na siusiaka wygladalo jak nic;)

Janeheart ale tam ladnie u Was:)Milego grillowania:)choc miesa nie jadam:p

Lubicie bób?Dorwalam dzis i zjadlam to z synem sama!Zaraz mnie rozsadzi w kosmos!wczesniej arbuza,truskawki,koktajl na maslance i botwinke[emoji23]matko jaka ja glupia:p
1495119887-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
A ja z rana jakoś mam taki brzuch jakbym dużo zjadła, a wieczorami mam problem ze spodniami i teraz tylko legginsy

Do góry