Ja mam[emoji1] ten szary w gwiazdki[emoji5]Hej dziewczyny, ja dzisiaj później, bo pobiegłam do biedry po ten kojec do spania. Musiałam 2 zwiedzić, bo w najbliższej nie było w ogóle.
Ale juz wstawiam kalendarz i zaraz nadrabiam zaległości.
reklama
walczacamama
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale brak było odwagi do naskrobania paru słów. A może to jeszcze szok po wiadomości o tym iż zostanę mamusią? W każdym razie jestem i witam Was bardzo serdecznie
Staraliśmy się z mężem o dzidzie już długi czas, niestety nie było to wszystko dla nas łatwe. Ale w końcu się udało.
Czekamy na nasze dwa maluszki, które mają pojawić się na świecie 24.12.2017 r. choć z racji iż jest to ciąża bliźniacza nie przywiązuję się do tej daty
podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale brak było odwagi do naskrobania paru słów. A może to jeszcze szok po wiadomości o tym iż zostanę mamusią? W każdym razie jestem i witam Was bardzo serdecznie
Staraliśmy się z mężem o dzidzie już długi czas, niestety nie było to wszystko dla nas łatwe. Ale w końcu się udało.
Czekamy na nasze dwa maluszki, które mają pojawić się na świecie 24.12.2017 r. choć z racji iż jest to ciąża bliźniacza nie przywiązuję się do tej daty
Witajcie @allime , @MarzenkaH .
@reniuszek czy ten lekarz ma robić Ci też prenatalne?? Po co się odzywa że coś jest a może zniknąć jakby nie mógł przemilczeć i powiedzieć jak ma pewność?? Wkurzają mnie tacy niekompetentni ,,fachowcy,,. Biedna nie stresuj się wiem dobrze się mówi ale maluszkowi takie nerwy nie pomogą w rozwoju . Może jak jesteś wierząca to pomódl się i się wyciszysz. Biedactwo - przytulam.
@reniuszek czy ten lekarz ma robić Ci też prenatalne?? Po co się odzywa że coś jest a może zniknąć jakby nie mógł przemilczeć i powiedzieć jak ma pewność?? Wkurzają mnie tacy niekompetentni ,,fachowcy,,. Biedna nie stresuj się wiem dobrze się mówi ale maluszkowi takie nerwy nie pomogą w rozwoju . Może jak jesteś wierząca to pomódl się i się wyciszysz. Biedactwo - przytulam.
Rossiczka
Moderatorka
To muszę aż z ciekawości spojrzeć na skład. Też muszę coś na rozstępy kupić. Chociaż kremy mogą ewentualne tylko złagodzić, bo jak ktoś na predyspozycje genetyczne to i tak wyskocza, u mnie było to tydzień przed porodem [emoji17] i mam takie jakby pazury tygrysie obok pępka. Tragiczne nie są, ale jednak.
Tą serie poleciła mojej siostrze kosmetolog. Podobno ma dobry skład. Moja siostra używała całą ciążę i rozstępów brak. Więc też smaruję Najbardziej o piersi się boję, bo najszybciej rosną i mam już dość napiętą skórę i też trochę swędzą...
Ja zastanawiam się nad srebrnym kolagenem
Rossiczka
Moderatorka
Witaj :-) pewnie że możesz się dołączyć.Hej dziewczyny Mogę dołączyć ?
W następnym tygodniu będę robiła sobie badanie prenatalne - Harmony. Któraś z was może robiła ? Warto? A jeśli robiłyście to gdzie
Ja na harmony zdecyduje się jak coś w usg wyjdzie niepokojącego. Wcześniej nie widziałam sensu.
Fajne jest na pewno to, że będziesz miała pewność że z dzieckiem wszystko ok, i poznasz płeć na 100%
reniuszek
Love in the knick of time
Kurde dziewczyny fakt jest taki że to nie wina lekarza że wiem.
Gmeral mi po brzuchu dłużej niż zwykle więc zapytałam co robi, a on ze coś sprawdza tylko..... I wiecie.... Jak on może coś sprawdzać i mi nie powiedzieć..... Wiec sama drazylam temat co sprawdza i kiedy genetyczne.....i wiecie powiedział mi.... .
Taki zmieszany był i tłumaczył że to może być zarys owodni i żebym przyszła za tydzień..... Ot tyle.
A ja leżę i ciągle o tym myślę....
Jak byłam w niedzielę w szpitalu lekarz który robił badanie też się zawiesił na usg....
Przeraża mnie to. .
Przepraszam że tak dretwo ale nie stać mnie na dobry humor.
Buziaki dla Was. Dziękuję za ciepłe słowa.
Gmeral mi po brzuchu dłużej niż zwykle więc zapytałam co robi, a on ze coś sprawdza tylko..... I wiecie.... Jak on może coś sprawdzać i mi nie powiedzieć..... Wiec sama drazylam temat co sprawdza i kiedy genetyczne.....i wiecie powiedział mi.... .
Taki zmieszany był i tłumaczył że to może być zarys owodni i żebym przyszła za tydzień..... Ot tyle.
Jak byłam w niedzielę w szpitalu lekarz który robił badanie też się zawiesił na usg....
Przeraża mnie to. .
Rossiczka
Moderatorka
Kochana ale dokładnie co Ci powiedział? Że jest za duża przeziornosc ( czy jakoś tak to się nazywa, niestety zawsze z tym słowem mam problem) czy coś innego?Kurde dziewczyny fakt jest taki że to nie wina lekarza że wiem.
Przeraża mnie to. .
Ooo dziękuję, jak polecasz to sobie kupię. Ja przed ciążą miałam miseczke D aż się boję co będzie z moimi piersiami.
Tą serie poleciła mojej siostrze kosmetolog. Podobno ma dobry skład. Moja siostra używała całą ciążę i rozstępów brak. Więc też smaruję Najbardziej o piersi się boję, bo najszybciej rosną i mam już dość napiętą skórę i też trochę swędzą...
Ja niestety mam dziurę po kolczyku w pępku, więc obawiam się, że nie unikne rozstępów.To muszę aż z ciekawości spojrzeć na skład. Też muszę coś na rozstępy kupić. Chociaż kremy mogą ewentualne tylko złagodzić, bo jak ktoś na predyspozycje genetyczne to i tak wyskocza, u mnie było to tydzień przed porodem [emoji17] i mam takie jakby pazury tygrysie obok pępka. Tragiczne nie są, ale jednak.
Ja zastanawiam się nad srebrnym kolagenem
reklama