reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie to samo i cycki swedzą. Kupiłam sobie oliwke w żelu i się smaruje. Szczególnie nogi i cycki, bo strasznie suche.
1495100031-aaaaaa.jpeg

Tą serie poleciła mojej siostrze kosmetolog. Podobno ma dobry skład. Moja siostra używała całą ciążę i rozstępów brak. Więc też smaruję :) Najbardziej o piersi się boję, bo najszybciej rosną i mam już dość napiętą skórę i też trochę swędzą...

reklama
Ja właśnie myślę nad kupnem tego urzadzenia.
Grunt to racjonalne podejście do tego [emoji4] ja kupiłam dla własnego spokoju, ale jak próbowałam 2 dni temu szukać i nie znalazłam nic poza swoim tętnem, to odłożyłam grzecznie to pudełeczka i powiedziałam mężowi że dzidziuś za malutki, a nie schizowałam, że nie żyje czy coś.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!
Gratuluję pozostałym udanych wizyt no i kciuki za dzisiejsze :-)

Ja nie spałam cała noc czuje się fatalnie ciągle poplakuje....
No ale nic nie będę smecic.

Słonecznego dnia Laski :- *
Popłacz sobie raz a dobrze dla oczyszczenia i rozładowania emocji. Myślę, że będzie dobrze. Rzeczywiście nie powinien ci mówić o rzeczach, których sam nie jest pewny, bo to tylko bardzo dużo stresu i zmartwień, który może być w ogóle niepotrzebny. Głowa do góry :)

Grunt to racjonalne podejście do tego [emoji4] ja kupiłam dla własnego spokoju, ale jak próbowałam 2 dni temu szukać i nie znalazłam nic poza swoim tętnem, to odłożyłam grzecznie to pudełeczka i powiedziałam mężowi że dzidziuś za malutki, a nie schizowałam, że nie żyje czy coś.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego zwlekam z kupnem. Myślę że gdzieś za około 2 tygodnie kupie. Dzisiaj mam 10t3d więc jeszcze wcześnie. Dzieci moje się ucieszą jak usłyszą serduszko maleństwa.

Witam,

Podczytuje Was od początku, bo też mam grudniowy termin (koniec grudnia).
Dzisiaj jestem dokładnie w 7 tygodniu ciąży. Mieszkam w UK 14 lat i chciałam powiedzieć dziewczynom z Anglii, że ja już miałam 2 x usg (i dostałam przepisany progesteron profilaktycznie), w związku z plamieniami.
W UK nie ma żadnego problemu, żeby mieć usg przed 12 tygodniem. To nieprawda, że tu nikt się nie przejmuję ciąża do drugiego trymestru. Dziewczyny, w każdym mieście (nawet malym) jest szpital, a w szpitalu jest oddział poświęcony wczesnej ciazy - Early Pregnancy Unit/ Assessment. Wystarczy w Google znaleźć numer telefonu tego oddzialu, zadzwonić i powiedzieć, że są plamienia/krwawienia. Ja usg mialm na drugi dzień po moim telefonie.
Jak coś, służę pomocą dziewczyny.

Pozdrawiam i miło Was poznać.
To milo spotkac kogos z UK :) Mam nadzieje ze zadna z nas nie bedzie miala juz tego problemu z krwawieniem :)

reklama
Do góry