reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@JaneHeart co tam u Ciebie ? Jak się trzymasz ?

@reniuszek nie płacz kochana, będzie dobrze. Myślę że niepotrzebnie Ciebie ginekolog zestresowal. Powinien poczekać , z takimi informacjami do genetycznego.

Dziewczyny czy któraś z Was ma detektor płodu, lub zamierza kupić ? Bo coraz bardziej się nad nim zastanawiam

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A ogólnie nieźle chociaż wczoraj miałam jakieś załamanie. Wcześniej już mi przeszły objawy, a w czoraj znowu mi niedobrze było najpierw chodziłam wściekła a potem ryczałam jak bóbr. Nie żebym miała jakiś specjalny powód. Położyłam się dość wcześnie z bólem głowy. Dzisiaj już ok chociaż momentami mi niedobrze, ale rano popędziłam do biedry i kupiłam poduszkę i leginsy. Podczytuje was cały czas i oglądam wasze zdjęcia, trzymam kciuki za wszystkie wizyty :) a dzisiaj może grilla na działce zrobimy, dla poprawy nastroju :)

reklama
A ogólnie nieźle chociaż wczoraj miałam jakieś załamanie. Wcześniej już mi przeszły objawy, a w czoraj znowu mi niedobrze było najpierw chodziłam wściekła a potem ryczałam jak bóbr. Nie żebym miała jakiś specjalny powód. Położyłam się dość wcześnie z bólem głowy. Dzisiaj już ok chociaż momentami mi niedobrze, ale rano popędziłam do biedry i kupiłam poduszkę i leginsy. Podczytuje was cały czas i oglądam wasze zdjęcia, trzymam kciuki za wszystkie wizyty :) a dzisiaj może grilla na działce zrobimy, dla poprawy nastroju :)
Huśtawka nastrojów skąd ja to znam :-)
Grill mniam mniam :-) U nas pewnie w weekend, chociaż znajomi nad wodę nas wyciągają ;-)

To nie czytaj, tylko też pisz :-)

Witajcie dziewczyny ja byłam dziś pobrać krew na test Pappa podwójny. Pani mówi że powinnam jakąś ankietę mieć wypełnioną itd.ja myślę jaka ankieta.? Mówię że nic takiego nie mam i ze lekarz tylko kazał pobrać krew i przy usg wyniki wprowadzi do kompa i odczyta.Nic z tego nie rozumiem., ale mam nadzieję ze źle nie zrobiłam. Wyniki jutro ale lekarz mówił żebym nawet w nie nie patrzyła bo tam mogą wyjść cuda na kiju i dopiero z usg tworzą całość

Ja chyba na PAPPA zdecyduje się jak coś w usg wyjdzie niepokojącego. Oczywiście wczoraj zapomniałam pogadać o tym z lekarzem co On myśli. Ale skoro sam zaczął ze na usg umówiony się za dwa tygodnie, to chyba wspomniał by że dobrze zrobić pappa albo pomyśleć o nifty

Hej. Ja i moj wielki brzuch siedzimy w szkole. Jest upał 3 dzien a ja juz umieram. Zaczynam się bac lata.. tak sobie dzisiaj pomarudze
1495097500-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@reniuszek nie płacz kochana, będzie dobrze. Myślę że niepotrzebnie Ciebie ginekolog zestresowal. Powinien poczekać , z takimi informacjami do genetycznego.

Dziewczyny czy któraś z Was ma detektor płodu, lub zamierza kupić ? Bo coraz bardziej się nad nim zastanawiam

Ja mam, ale Pani doktor mówiła, że jest za wcześni, żeby coś znaleźć [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja właśnie myślę nad kupnem tego urzadzenia.

Do góry