kasia1234512345
Zaangażowana w BB
SUPER. Gratuluję.pewności 100 % nie mam hehe chciałabym żeby jednak tam coś urosło heheh mam córcie i fajnie jak byłaby parka ale ważne ,że zdrowe jestem w 12 tyg i 5 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SUPER. Gratuluję.pewności 100 % nie mam hehe chciałabym żeby jednak tam coś urosło heheh mam córcie i fajnie jak byłaby parka ale ważne ,że zdrowe jestem w 12 tyg i 5 dni
Ja nic nie mówiłam lekarz sam zrobił 3d. Mam już Syna u córkę i takiego lekarza jak mam teraz nigdy nie miałam. Nic nie musiałam się pytać sam pokazywał co widać na usg. Widziałam nosek nóżki raczki. No wszystko pokazywał. Serduszko dwa razy włączył. Dzisiaj nic nie płaciłem bo należy się na ubezpieczenie 3 usg. Ale na następnej wizycie będę płacić 95€ i wtedy już za każdym razem do końca ciazy będę miała robione usg.@Izabela90 @pieszczoszka1988
Jej jakie piękne dzieciątka. pieszczoszka super ze Dzieczyna <3 gratulacje, A jak wam lekarz robił badanie USG 3D to sam zaproponował czy wasza propozycja??? i jak płacicie przy 3D, a zwykłym usg??
......:::::::::10tydz i 0dni::::::::.........
Polecam książkę "rozstanmy sie na rok" . Przed ciąża pochlonelam ja w dwa dni i jedna noc i plakalam ogromnie wiec teraz bym sie nie odważyła jej czytać chyba. Dla mnie jest super, jak byłam w dołku, na zakręcie to ja czytalam i jakby była w jakimś stopniu o mnie. Zrozumiałam, że mój mąż i moje małżeństwo to najlepsze co mnie w życiu spotkało i żyć bym Nie mogła inaczej.
Mamy najlepszy sezon na owoce i warzywa :-) ja nie mogę się doczekać aż warzywniak będzie w pełni.Jenyyyy... takie wiadomosci dobijają;(
Dzisiaj przed moja wizyta tez dziewczyna wyszła taka zapłakana;(
Ja jak wczesniej nie miałam parcia na owoce tak teraz wchodzą mi najlepiej, ostatnio co 3 dni jadam arbuza, przekrawam na pół, łyżeczka i taka połówka na raz jutro na obiad spagheti bo chodzi za mna mniam , a teraz wypiłam sobie koktail z jogurtu naturalnego z truskawkami i bananem
Wiem ze to moze byc za wcześnie na takie pyranie, nie mniej jednak czasami siedze i sie zastanawiam... myslalyscie juz o imionach dla dziecka/dzieci? Ja bardzo bym chciała Franka, ale szwagierka ma:/ a dla dziewczynki podoba mi sie np Kornelia badz Aurelia
Jak lubisz rozczulacze to polecam "zanim się pojawiles" przeplakalam chyba pół książki.Dziękuję :-) spróbuję. Lubię takie rozczulacze.
Moja siostra prowadzi empik więc trochę a żeby nie powiedzieć ogrom książek jest pod ręką :-)
Tak i druga część tez cudowna. Zakochałam sie w tej ksiazce ja mam wielka biblioteke bo czytam srednio z 4 ksiazki na tydzień. Jak bede miala chwile czasu to wrzuce wam pare tytulow :*Jak lubisz rozczulacze to polecam "zanim się pojawiles" przeplakalam chyba pół książki.
Tak, druga część też jest cudna. [emoji4]Tak i druga część tez cudowna. Zakochałam sie w tej ksiazce ja mam wielka biblioteke bo czytam srednio z 4 ksiazki na tydzień. Jak bede miala chwile czasu to wrzuce wam pare tytulow :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom