reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Izabela90 @pieszczoszka1988
Jej jakie piękne dzieciątka. pieszczoszka super ze Dzieczyna <3 gratulacje, A jak wam lekarz robił badanie USG 3D to sam zaproponował czy wasza propozycja??? i jak płacicie przy 3D, a zwykłym usg??

......:::::::::10tydz i 0dni::::::::.........

reklama
Truskawki jadłam wczoraj i dzisiaj rano. Chyba z kg zjadłam [emoji23]
Ale były tak dobre, w końcu polskie prawdziwe truskawki. Mniam [emoji7][emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Zazdroszczę że możesz się cieszyć jedzeniem :p
Mi mija po zaspokojeniu pierwszej potrzeby, później jest bleee.
Jeszcze trochę i skończy mi się repertuar :szok:

No niestety grudniową mamą nie będe :-\ pusto i głucho, serduszko jednak nie przyspieszylo. Echa zarodka brak wiec mogę sama poronić a jak nie to za tydzień zabieg. Wolałabym go uniknac bo po nim 6mcy karencji-tak lekarz mowil. Dla pytających progesteron mialam wysoki potem nieco spadl ale caly czas byl w granicach normy. Widocznie tak miało być tylko przykro bo bardzo chciałam byc grudniową mamą i różnica wieku była by fajna...... Miło było was poznać, życze wszystkim udanych, zdrowych ciąż i szczęśliwych maluszków.
Tak strasznie mi przykro :-(

Aż boję się mojej wizyty jutro.....

No niestety grudniową mamą nie będe :-\ pusto i głucho, serduszko jednak nie przyspieszylo. Echa zarodka brak wiec mogę sama poronić a jak nie to za tydzień zabieg. Wolałabym go uniknac bo po nim 6mcy karencji-tak lekarz mowil. Dla pytających progesteron mialam wysoki potem nieco spadl ale caly czas byl w granicach normy. Widocznie tak miało być tylko przykro bo bardzo chciałam byc grudniową mamą i różnica wieku była by fajna...... Miło było was poznać, życze wszystkim udanych, zdrowych ciąż i szczęśliwych maluszków.
A nie możesz poprosić żeby nie robić zabiegu? Może leki pomogą. Ja po zabiegu mogłam się starać, gdy tylko będę gotowa, ale ja przeszłam to w Anglii i tam mają luźniejsze podejście. Znajdź dobrego lekarza, który mądrze Cie przez to przeprowadzi.

Jakoś nie mogę dojść do siebie po tych smutnych wiadomościach. Oby Bóg uchronił nas przed tym nieszczęściem i oby już żadna więcej nie odeszła z naszego grona. Na forum, na którym byłam w poprzedniej ciąży dziewczyny do 14. tygodnia traciły swoje Skarby. Oby tylko przekroczyć ta granicę...

Co do książek ja uwielbiam Remigiusza Mroza.
Bardzo często kupuję książki albo na aros albo na fb na grupie. Ja lubię czytać, więc każda oszczędność dobra.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do książek ja uwielbiam Remigiusza Mroza.
Bardzo często kupuję książki albo na aros albo na fb na grupie. Ja lubię czytać, więc każda oszczędność dobra.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
W Auchan są czasami bardzo fajnie książki za niewielkie pieniądze

Tak strasznie mi przykro ;( trzymam kciuki za Ciebie by jednak było samoistne i byś została jak najszybciej ponownie w dwupaku ;( tak widocznie musiało być i jego kolej będzie w innym terminie, za niedługo.! Trzymaj się kochana

......:::::::::10tydz i 0dni::::::::.........

Też bym zjadła truskawki a najlepiej to arbuza.Chyba jutro wybiorę się na ryneczek.Z rannych mdłości przeszło mi na wieczorne i teraz kolacji nawet nie tykam za to od rana mogę jeść wszystko...

Dziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
Ja mam dobrą opinię o Wyspiańskim, powiedz mi jutro czy jest tam jeszcze taki młody lekarz w granatowym wdzianku [emoji6] w lutym tam byłam jak poroniłam, to przed zabiegiem przyszedł do mnie psycholog, a po narkozie pielęgniarka głaskała mnie po głowie i mówiła śpij sobie jeszcze słoneczko [emoji4] wierzę że się Wami dobrze zajmą i niedługo wrócicie do domu [emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak strasznie mi przykro:( aż brak słów.,łzy mi się kręcą w oczach niewiem co napisać., oby to się szybko i dobrze skończyło dla Was i oby już nigdy w życiu Was to nie spotkało .Trzymajcie się , tule mocno

Do góry