reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

No niestety grudniową mamą nie będe :-\ pusto i głucho, serduszko jednak nie przyspieszylo. Echa zarodka brak wiec mogę sama poronić a jak nie to za tydzień zabieg. Wolałabym go uniknac bo po nim 6mcy karencji-tak lekarz mowil. Dla pytających progesteron mialam wysoki potem nieco spadl ale caly czas byl w granicach normy. Widocznie tak miało być tylko przykro bo bardzo chciałam byc grudniową mamą i różnica wieku była by fajna...... Miło było was poznać, życze wszystkim udanych, zdrowych ciąż i szczęśliwych maluszków.
ojoj, tak mi przykro, trzymaj się tam kochana... jak czytam ostatnio takie wiadomości, to sama zaczynam się bać o swoją jutrzejszą wizytę

reklama
powiem wam ,że też tak mam jak czytam takie złe wieści od razu panikuje ... Dziś przed usg to miałam taką biegunkę ze strachu ,serce mi waliło jak młot ... co chwila się boje ,że coś może się stać

powiem wam ,że też tak mam jak czytam takie złe wieści od razu panikuje ... Dziś przed usg to miałam taką biegunkę ze strachu ,serce mi waliło jak młot ... co chwila się boje ,że coś może się stać
Będzie dobrze. Już największe ryzyko za tobą. Nie ma opcji zeby miało się coś zmienić :*

Jak lubisz rozczulacze to polecam "zanim się pojawiles" przeplakalam chyba pół książki.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ja czytałam, cudnaaa. Tak mnie wciągnęła, że znalazłam też w necie film ale mnie irytowal i nie obejrzałam do końca.

Tak i druga część tez cudowna. Zakochałam sie w tej ksiazce :) ja mam wielka biblioteke bo czytam srednio z 4 ksiazki na tydzień. Jak bede miala chwile czasu to wrzuce wam pare tytulow :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam Cię, że tak wszystko ogarniasz :) Ciąża, dziecko, szkoła, praca, a teraz jeszcze 4 książki w tyg :)

Podziwiam Cię, że tak wszystko ogarniasz :) Ciąża, dziecko, szkoła, praca, a teraz jeszcze 4 książki w tyg :)
Ksiazki czytam od zawsze :) mama mi za kare je kiedys zabierala hehe. Powoli juz nie ogarniam wlasnie i chyba zdecydowalam ze od czerwca dam sobie spokoj z praca bo szkole musze skonczyc.

Mam straszna ochote na zupe grzybowa... nie mam swiezych ani zamrozonych grzybow eh. Gotowalyscie kiedys moze na suszonych grzybach ? Jak to smakowo wyszlo?

reklama
Do góry