Uff, nadrobiłam 20 stron! Trochę szalony weekend to był, dobrze, że wszystkie stresy skończyły się dobrymi wiadomościami!
@pasazerka przykro mi z powodu jednego maleństwa, trzymam kciuki, żeby maluszek był silny do samego końca dla Ciebie [emoji6].
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji6].
@Asiula24 świetne zdjęcie [emoji7].
U mnie tak jakby przypływ energii. W sobotę odrabialiśmy zaległą imprezę urodzinową męża [emoji6]. Było tak fajnie, że przedłużyła się do wczorajszego wieczora.. Pogoda sprzyjała siedzeniu na balkonie i plotkowaniu [emoji6]. Stęskniłam się za tym, bo przez ostatnie dwa miesiące nie bardzo miałam ochotę na spotkania z kimkolwiek (chyba, że z własnym łóżkiem [emoji23]).
Tylko wraz z odebraniem słonecznej przesyłki od
@Brzuchatka2017 okazało się, że na letnie sukienki jeszcze za wcześnie (i muszę jakieś sandały nowe kupić), a nie bardzo mam co wciągnąć na tyłek, by się nie ugotować.. A na ostatnich zakupach NIC mi nie wpadło w oczy.. Dobrze, że do pracy mogę chodzić w spodniach dresowych [emoji16] bo takich w wersji 3/4 czy do kolana mam kilka i nie muszę się grzać w jeansach.
W czym chodzicie w cieplejszy dzień? Jakieś legginsy czy spódniczki? A może sukienki?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom