reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
witam,
Jestem w pierwszej ciąży, termin mam wyznaczony na 15 grudnia. Nie ukrywam, że mam już mały stresik ;)
Witaj. Super super ze do nas dolaczasz!

To fajna grupa, napewno dostaniesz wsparcie, ja tez w pierszej ciazy i tein mi sie.wacha od 13'do.15 grudnia, wiec bliski.termin :)

Powiedz nam cos.wiecej o sobie, skad jestes?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu sliczny maluszek❤Ja tez mam termin na 8 grudnia:)

Jutro mam wizyte o 14.30 i mam nadzieje ze wyjde szczesliwa jak po ostatniej

Myśmy rowniez starali sie 5 lat, odkąd nasza Emilka skończyła roczek, zapragnęliśmy drugiego dziecka zeby razem mogły sobie rosnąć, niestety nie było nam dane. Test pozytywny wyszedł mi w dniu, kiedy dostaliśmy list z umówiona wizyta do kliniki bezpłodności. Na 12 czerwca miałam rowniez pierwsza wizyte w sprawie opaski bariatrycznej . Takze gdy mentalnie odpuscialam stał sie cud:)))

Miłego dnia Kochane

Ente witaj u Nas:))
Aniu zapomnialam Ci napisac ze super ze wszystko dobrze:)Piękne zdjecie Dzidziusia.Jakie fajne ujęcie,tyle juz widac:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry