M@gda
Moderatorka
Hahaha, tak, ale mama kupiła mu 5 paczek chyba. Jak ma ochotę niech je, byleby jadł. Bo już nie jadł wcale...I zerzarłaś mu chipsy hi hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, tak, ale mama kupiła mu 5 paczek chyba. Jak ma ochotę niech je, byleby jadł. Bo już nie jadł wcale...I zerzarłaś mu chipsy hi hi hi
Millo będziemy się wspierać w nerwach :* co my trzy to nie jedna nie @Ankuś ?Ankuś,Digital bede z Wami wizytować bo przeniesli mi z soboty na pt na 13[emoji32]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, kciuki będą trzymane i po wizycie meldujemy się na forum z dokładnym opisemMillo będziemy się wspierać w nerwach :* co my trzy to nie jedna nie @Ankuś ?
Witaj. Super super ze do nas dolaczasz!witam,
Jestem w pierwszej ciąży, termin mam wyznaczony na 15 grudnia. Nie ukrywam, że mam już mały stresik
Witaj ;-) z nami będzie raźniej ;-)witam,
Jestem w pierwszej ciąży, termin mam wyznaczony na 15 grudnia. Nie ukrywam, że mam już mały stresik
Bo będzieWitaj ;-) z nami będzie raźniej ;-)
Ja powoli kończe robote i o 16:30 wyjeżdżam do gina, jakoś sie teraz uspokoiłam, może będzie dobrze :-)