reklama
Dziękuję@Manique śliczne!
Planowany termin mi sie zgadza z tym z wiekiem dziecka wiec 19.12Witam w południe [emoji16] jakoś się nie potrafię ogarnąć ze wszystkim by wcześniej do Was zaglądać [emoji6].
Obudziłam się dziś jakaś połamana.. Od wczoraj nie mogę już spać na brzuchu (to napewno siedzi w mojej głowie, żebym tylko sobie tą poduchę kupiła bo mi nie wygodnie [emoji23])i nie mogę znaleźć wygodnej pozycji do spania.. Dziś zwinę jakiś prowizoryczny wałek z zapasowej kołdry, może będzie trochę lepiej [emoji6].
@basiulka9 super wieści [emoji6]. A jak się ma wielkość dziecka do planowanego terminu porodu [emoji6]? Przesuwa Ci się jakoś termin?
@gie_er wstyd się przyznać, ale jeśli coś w tej teorii pani ekspert jest prawdą to już mam winnego moich mdłości [emoji23]. Przed samym zajściem w ciążę dałam wątrobie popalić jedną imprezką [emoji6] plus ogólnie lubię dość ciężkie jedzenie [emoji6]. Także sama jestem sobie winna swojego samopoczucia [emoji23]. Myślałam, że teraz już będzie tylko lepiej, a wczoraj do pracy dotarłam dopiero po 11, bo obawiałam się prowadzenia samochodu z mdłościami..
@Brzuchatka2017 muszę powiedzieć, że chyba przesyłka powoli dociera [emoji6]. Wczoraj 12°, dziś 14° (to nic że w nocy tylko 1,5 [emoji6]). Od razu inne spojrzenie na świat jak słoneczko tak fajnie przez szyby zagląda [emoji6].
Miłego weekendu [emoji6]!
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Do pojemnika wsypać łyżeczkę sody i zasilać. Na chlopca powinna sie piwnic a na dziewczynkę nie . Takie głupoty ale tańsze to niż pomysł dziewczyn zeby kupować specjalny test do sprawdzania płci za 120zł który ma 50% sprawdzalnosciManique a co to za test z soda? Piekne rękodzieło tworzysz!![emoji7][emoji7]Dobrze ze juz lepiej sie czujesz ja tez aspołeczna jestem teraz haha
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
I nasikac a nie zasilaćDo pojemnika wsypać łyżeczkę sody i zasilać. Na chlopca powinna sie piwnic a na dziewczynkę nie . Takie głupoty ale tańsze to niż pomysł dziewczyn zeby kupować specjalny test do sprawdzania płci za 120zł który ma 50% sprawdzalnosci
Pewnie. Trzeba sie bawić. Grunt ze cos wywołuje uśmiech na twarzy a endorfiny trafiają do płoduHaha jutro zrobie z porannego moczu a co;P hihi
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jakie cuda[emoji7] [emoji8]A jesli chodzi o rękodzieło to ja sie w takie rzeczy bawię czasami
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych wszystkich umiejetności. Ja nie mam żadnych takich.[emoji20] A przydałoby się czymś zająć teraz ręce i czas.