Jestem spokojniejsza :-) Cieszę się bardzo że wszystko jest ok :-) Teraz kolejne 2tygodnie do następnej wizyty i potem za 4 tygodnie prenatalne...
Super gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem spokojniejsza :-) Cieszę się bardzo że wszystko jest ok :-) Teraz kolejne 2tygodnie do następnej wizyty i potem za 4 tygodnie prenatalne...
Gratuluję !!Dziewczyny ja juz po wizycie wszystko oki dzidzia juz ma 1.82 cm serduszko ladnie bije ale jestem szcześliwa☺.
Gratulacje!!!Oto przedstawiam moje dwie WSPANIAŁE KRUSZYNKI
Ależ pogoda... marzenieCudowne wieści [emoji2] my powoli kończymy nasz urlop i niestety czas wracać do pracy[emoji22] za to dzisiaj chyba faktycznie dotarła przesyłka ze słońcem bo u nas pięknie
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest naprawdę śliczne!!! Pogratuluj synowi.Tusiaczku piekne widoki :* cieszę się ze wszystko dobrze. Ja wlasnie dostalam prezent od syna na dzień mamy zrobil w przedszkolu )
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom