reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ale to chyba na jakiejś radzie UE musi przejść na szczęście tym razem nie zależy to tylko od naszych :D

Cudowne wieści [emoji2] my powoli kończymy nasz urlop i niestety czas wracać do pracy[emoji22] za to dzisiaj chyba faktycznie dotarła przesyłka ze słońcem bo u nas pięknie
1494588319-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ pogoda... marzenie :D

@M@gda, pozazdrościłam Ci tego szydełkowania i sama kupiłam włóczkę i szydełko, teraz namiętnie się uczę ;) przerobiłam półsłupki i słupki teraz ćwiczę dwa rodzaje prostych kwiatków ;)

Iwilleatyou ale cudny prezent[emoji7][emoji7]przekochane!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie mamuśki! Wracam do żywych. Czasem jeszcze sobie rzygne, czasem boli żołądek ale dziś wraz ze sloneczkiem i ładna pogoda to i humor lepszy. Zrobiłam sie w tej ciąży antyspoleczna. Wkurzam sie gdy ktoś chce sie spotykać. Bałagan mam w domu taki ze idzie sie przewrócić ale tłumacze to kiepskim samopoczuciem. A swoja droga dziś sie nudzilam i wracając do chińskiego kalendarza płci to dziś zrobiłam test z obrączka nad brzuchem i test z sikaniem na sodę i ciagle wychodzi dziewczynka. Zresztą patrząc na włosy i cerę to na 100% dziewucha. Myslalam ze płeć w tej ciąży nie bedzie mnie ciekawic bo mam juz parke i nawet chciałam czekać do porodu z ta niewiedza ale wszyscy pytają i wroza... wiec postanowiłam sie pobawic. Sprawdzimy czy sie spełnia wróżby

Do góry