Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji8] Mam nadzieję, że jesteś trochę spokojniejsza[emoji9]Oto przedstawiam moje dwie WSPANIAŁE KRUSZYNKI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji8] Mam nadzieję, że jesteś trochę spokojniejsza[emoji9]Oto przedstawiam moje dwie WSPANIAŁE KRUSZYNKI
Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji8] Mam nadzieję, że jesteś trochę spokojniejsza[emoji9]
i to teoretycznie dla dobra matek, tiaa...A teraz trochę mniej pozytywniej, slyszalyscie o zmianach, ktore chce wprowadzic UE o urlopach macierzynskich?
Normalnie cisnienie mi sie podnioslo..poczytajcie sobie:
Link do: Koniec rocznych urlopów dla matek. W zamian pięć nowych dni wolnych od pracy dla wszystkich
To z tego co czytałam najpierw musi "przejść", a później państwa mają mieć dwa lata na wprowadzenie zmian. Szczerze nie wyobrażam sobie, ze ktoś inteligentny się na to godzi ;pi to teoretycznie dla dobra matek, tiaa...
To z tego co czytałam najpierw musi "przejść", a później państwa mają mieć dwa lata na wprowadzenie zmian. Szczerze nie wyobrażam sobie, ze ktoś inteligentny się na to godzi ;p