Dziękuję kochana za miłe słowa ja byłam w szoku, bo też nie spodziewałam się takich prezentów. Wzruszył mnie jak powiedział, że siedział w internecie i czytał co kupić na prezent kobiecie w ciąży, a później czytał o tym kojcu. Jeszcze ta bluzeczka, później zabrał mnie na kolacje i tam dał bransoletkę. Popłakałam się@JaneHeart @M@gda powodzenia!!! [emoji4] trzymam &&
@Mikado93 u nas piękne słoneczko. [emoji364] super ze bez wymiotów oby tak zostało.
@Ankuś ale ty masz dobrze z tym mężem mój by na to w życiu nie wpadł. Chyba że bym mu podrzuciła pomysł i powiedziała co. A nawet nie wiedział by do czego ta poduszka i co to. [emoji39]
......:::::::::9tydz i 1dni::::::::.........
reklama
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Super dzieciak, super pies i super ogrodekKurcze a ja mam klops z włosami.
Próbuje wrócić do swojego naturalnego blond.
Fryzjerka przed ciąża zrobiła mi sombre do ponownego powtórzenia.....
Teraz to ja już nie wiem :-(
Myślicie że farba blond bez amoniaku jest bezpiecznie.?
A to moje dziecko na podwórku bawi się z Borysem.
Nawet nie wiem kiedy ten Borys tak urósł, dopiero niecały rok ma chłopak Zobacz załącznik 805856
W UK też te badania są wykonywane dopiero od 12 tyg żeby było już bardziej miarodajnie. Wszystko zależy od lekarza i konkretnego przypadku każdej z nas.Ja właśnie z moim ginekologiem rozmawiałam i powiedział że robi się od 11 tygodnia (11+0) do skonczonego 14, czyli 13+6.
Że ja będę 11+1 za tydzień to powiedział że zobaczy co tam słychać jak będzie mógł to zrobi genetyczne , A jak nie to na koniec 14 mam przyjść
Ostatnia edycja:
Rossiczka
Moderatorka
To prawda :-) sprzęt usg też ma znaczenie.Ja jestem po terminacji, do tego z bliznietami może dlatego od 12 tyg. Ale w UK też te badania są wykonywane dopiero od 12 tyg żeby było już bardziej miarodajnie. Wszystko zależy od lekarza i konkretnego przypadku każdej z nas.
Sprawdzałam w pierwszej ciąży miałam w 13+5
Genetyczne robi się od 12 tyg do 13 tyg 6 dni, więc już pora się umawiać. Mi na NFZ już nigdzie nie udało się załapać. Idę prywatnie w 12 tyg i 3 dniu.
A jeśli mogę wiedzieć to ile Cię będzie kosztować to badanie?
Bo ja przeczytałam opinie o placówce w której mam wykonać prenatalne na NFZ i są bardzo kiepskie opinie:/ m.in że badanie trwa 5 minut i lekarz nie jest skory do dzielenia się tym co widzi na USG. A ja przy dwóch fasolach chciałabym mieć jednak porządnie wykonane badanie...
Karolcia90
Kurczę, no w końcu musi przyjść..juz wysylam w Waszą stronę slonko i cieple hiszpańskie powietrze, mam nadzieje, że dotrze szybko Muszę się pospieszyć, bo w oddali coś grzmiec zaczyna
A USG będziesz miala juz te prenatalne?.
W takim razie zacznę wyglądać tej słonecznej przesyłki [emoji16][emoji16].
Tak, to już będzie to usg genetyczne pierwszego trymestru. To będzie u mnie 12t0d [emoji6]. Wydawało mi się dość szybko, ale nie chciałam iść do innego lekarza tydzień później skoro wczoraj na wizycie doktor polecił mi właśnie tą lekarkę [emoji6]. A skoro dziecko już ma 4cm (a mamaginekolog pisała, że to minimalna wielkość do badania) to tym bardziej za tydzień nie powinno być problemu z pomiarami [emoji6].
Już się nie mogę doczekać [emoji6]
@Ankuś nie dziwię się, że się wzruszyłaś [emoji6]. Masz już pierwszą noc z poduchą za sobą [emoji6]?
Usg 150, a test podwojny-pappa 205 zł. Nad tym testem jeszcze się zastanawiam. Jeśli usg wyjdzie dobrze to może go nie zrobię. Idę do nowego lekarza, ale z polecenia mojego, więc mam nadzieję, ze nie będzie źle. A ile u Was kosztują prenatalne?A jeśli mogę wiedzieć to ile Cię będzie kosztować to badanie?
Bo ja przeczytałam opinie o placówce w której mam wykonać prenatalne na NFZ i są bardzo kiepskie opinie:/ m.in że badanie trwa 5 minut i lekarz nie jest skory do dzielenia się tym co widzi na USG. A ja przy dwóch fasolach chciałabym mieć jednak porządnie wykonane badanie...
Karolcia90
Usg 250 zł. Nie mam wskazań do wykonania testu Pappa, sama się przy tym nie upieram, więc jeśli na usg nie wyjdzie nic niepokojącego to nie będę go robić. Nawet się nie interesowałam jego ceną.
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Łoj, to drogo... No ale co zrobić.U mnie wizyta Plus usg genetyczne to 310 , A jak z PAPPA to razem 520
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom