reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja byłam w weekend u fryzjera :) farbowałam specjalnymi ziołowymi farbami przeznaczonymi dla kobiet w ciąży. Robią robotę też farby bez amoniaku. Musiałam przyciemnić włosy, bo ostatnio długi czas miałam blond, ale że w ciąży nie powalczysz z rozjaśniaczem to zrobiłam brąz :)
Ja mam sombre na własnym kolorze także mam z głowy odrosty :)

reklama
U mnie wizyta Plus usg genetyczne to 310 , A jak z PAPPA to razem 520

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Tam gdzie ja planuje robic usg genetyczne i test PAPPA 700zl.

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Dość drogo macie. U mnie full wizyta z usg plus cytologia to 100zl.
Dodam że gin ma całkiem nowy sprzęt.
Z tymże na pipidowie przyjmuje więc cena dostosowana.

Dość drogo macie. U mnie full wizyta z usg plus cytologia to 100zl.
Dodam że gin ma całkiem nowy sprzęt.
Z tymże na pipidowie przyjmuje więc cena dostosowana.
No to ladnie. Ja za za wizytę place 200zl z tym że na każdej wizycie mam usg.
Chodzę też na NFZ więc badania krwii mam już bezpłatnie.
Ale mój lekarz niestety tylko prywatnie przyjmuje a że chce żeby potem mi CC zrobił w szpitalu gdzie pracuje to teraz do niego chodzę. Ale w sumie nie żałuję. Jest bardzo miły i dokładny. Robił mi CC w poprzedniej ciąży i nawet nie mam śladu po cięciu.

m3sx3e3k3kg0z09h.png

No to ladnie. Ja za za wizytę place 200zl z tym że na każdej wizycie mam usg.
Chodzę też na NFZ więc badania krwii mam już bezpłatnie.
Ale mój lekarz niestety tylko prywatnie przyjmuje a że chce żeby potem mi CC zrobił w szpitalu gdzie pracuje to teraz do niego chodzę. Ale w sumie nie żałuję. Jest bardzo miły i dokładny. Robił mi CC w poprzedniej ciąży i nawet nie mam śladu po cięciu.

m3sx3e3k3kg0z09h.png
Dla mnie też komfort liczy się najbardziej.
Gdyby nie mój lekarz jako człowiek nie był taki jaki jest chodziła bym gdzie indziej na NFZ.
Lubie u swojego doktora podejście bardzo proludzkie prozdrowotne.
I jak w 6 tyg ciąży kropeczke nazwał już dzidziuś no i to pozytywne nastawienie.
Tez na każdej wizycie usg, zawsze mówi zobaczmy jak tam serduszko dzidzisia bije :-)

DSC_0661.JPG DSC_0662.JPG
Dzisiaj sobie kupiłam. Co myślicie o tych tabletkach?

Załączniki

• DSC_0661.JPG
    DSC_0661.JPG
    898,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0662.JPG
    DSC_0662.JPG
    1 016,2 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry