CarlaR
Fanka BB :)
Mnie też dziś od rana tak ciągnie w biodrach. RosniemyMnie bolą biodra i chyba szersza się robie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też dziś od rana tak ciągnie w biodrach. RosniemyMnie bolą biodra i chyba szersza się robie.
Dzięki :-) nie rozjaśnia odrostu bo mam swój naturalny siwy blond. Dzięki za rady pocieszylas mnie, nie wszystko stracone.Blond bez amoniaku tak nie złapie, rozjasniac włosy można spokojnie bo przy sombre nie rozjasniamy odrostu tylko 1/2-3/4 włosów więc jest to bezpieczne. Nie jest bezpośrednio na skórze. Chyba ze Ci rozjaśnia całość to bym poczekala do 5miesiaca
Pasażerka takie ciśnienie ja bym na IP jechała. Nie ma co się zastanawiać. W ciąży normalnie ciśnie jest obniżone.... A podwyższone to coś nie tak.O kurcze, ceny u niektórych z Was rzeczywiście zaporowe. Pogrzebałam chwilę w internecie i cudem udało mi się znaleźć klinikę prywatną która wykonuje badania prenatalne na NFZ, dobry sprzęt i dobry lekarz więc miałam farta. No i Pani w rejestracji powiedziała że poprzednio miałam co najmniej o tydzień za wcześnie je umówione. Tak jak chyba @Oska305 pisałaś, zasugerowała że przy bliźniakach najlepiej koło 12tyg robić.
Dziewczyny czy macie problem z ciśnieniem? Ja od około 2 dni mam straszne migreny i ciśnienie 160/80. Po jakiejś godzinie ból nie mija ale ciśnienie wraca do normy. Nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem i nie wiem czy to jest normalne?
Ja w pierwszej ciąży pod koniec miałam nadciśnienie, co prawda graniczne bo 140/90 zarówno w szpitalu jak i.Mój lekarz powiedzieli że jak któryś z parametrów jest wyższy to trzeba brać leki. Ja brałam depegyt tak chyba się to pisze.O kurcze, ceny u niektórych z Was rzeczywiście zaporowe. Pogrzebałam chwilę w internecie i cudem udało mi się znaleźć klinikę prywatną która wykonuje badania prenatalne na NFZ, dobry sprzęt i dobry lekarz więc miałam farta. No i Pani w rejestracji powiedziała że poprzednio miałam co najmniej o tydzień za wcześnie je umówione. Tak jak chyba @Oska305 pisałaś, zasugerowała że przy bliźniakach najlepiej koło 12tyg robić.
Dziewczyny czy macie problem z ciśnieniem? Ja od około 2 dni mam straszne migreny i ciśnienie 160/80. Po jakiejś godzinie ból nie mija ale ciśnienie wraca do normy. Nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem i nie wiem czy to jest normalne?
Tylko mnie najbardziej bola panewki biodrowe... dziwnie tak.Mnie bolą biodra i chyba szersza się robie.
Ciążowe ciuszki.?? Ja też sobie jedna wypatrzyłam i chyba zamówieDzięki :-) nie rozjaśnia odrostu bo mam swój naturalny siwy blond. Dzięki za rady pocieszylas mnie, nie wszystko stracone.
Ja wlasnie odebrałam przesyłkę z kiecka i bluzka ale mi to humor poprawiło, uwielbiam ciuchowe zakupy