reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Tusiaczek bedzie dobrze:*oby krwiaki sie wchlonely szybciutko!!

Ankuś ale mąż Ci niespodzianke zrobil:)piekna!Taki romantyk z Niego?:)

Gier 13t3d to tez fajny czas na prenatalne bo dzidzius jeszcze wiekszy i moze sie plec uda bardziej zauwazyc niz 12t0d.Ja ide 12t6d :*

Hej,hej:* Trzymam kciukaski jak codzień:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Dziewczyny ;)
@carla super wiadomość jeśli chodzi o kruszynkę, natomiast współczuję całej akcji z rozciętą głową i pogotowiem, mój młody jak miał 3 lata tez rozciął sobie głowę i niestety nie odbyło się bez szycia...
@Ankuś ależ fajowe prezenty! Pomysłowy ten Twój mąż ;)
@tusiaczek! Trzymam kciuki żeby te krwiaki szybko się wchłonęły!!!

Ja jestem w pracy od 8, ale dzisiaj jestem jakaś zmęczona, muli mnie, ehhh a robć trzeba...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

Hej dziewczyny ;) co tam słychać u was ;) my dziś zaczynamy 3 miesiąc :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dziś pierwszy raz bez wymiotów od świąt więc w końcu przyjemna zmiana. Jak tu dobrze, to co innego musiało nawalić. Dziś zaczęły mi się jakieś dziwne takie pomarańczowawe plamienia i nie wiem co o nich myśleć. Miała któraś z Was takie? Dziś mam na 11 wizytę u rodzinnej z powodu ostrego przeziębienia z dalszą gorączką (od ostatniego mojego pisania o gorączce) więc też się jej postaram poradzić ale nie wiem czy wracając nie zahaczyć o IP. Do tego w Gdańsku ładna zima tej wiosny od jakiejś 4 rano co najmniej, w załączniku zdjęcie zza okna, choć na zdjęciu jak zwykle śnieg wygląda na słabszy ;) też tak u Was sypie?
za oknem.jpg

Załączniki

• za oknem.jpg
    za oknem.jpg
    123,2 KB · Wyświetleń: 97
Hej, dziś pierwszy raz bez wymiotów od świąt więc w końcu przyjemna zmiana. Jak tu dobrze, to co innego musiało nawalić. Dziś zaczęły mi się jakieś dziwne takie pomarańczowawe plamienia i nie wiem co o nich myśleć. Miała któraś z Was takie? Dziś mam na 11 wizytę u rodzinnej z powodu ostrego przeziębienia z dalszą gorączką (od ostatniego mojego pisania o gorączce) więc też się jej postaram poradzić ale nie wiem czy wracając nie zahaczyć o IP. Do tego w Gdańsku ładna zima tej wiosny od jakiejś 4 rano co najmniej, w załączniku zdjęcie zza okna, choć na zdjęciu jak zwykle śnieg wygląda na słabszy ;) też tak u Was sypie?
Zobacz załącznik 805808
W W-wie dzisiaj słońce ale bardzo zimno - mam kurtkę zimową i czapkę [emoji14].
Mi od wczoraj przestało być mdło a w każdym razie w porównaniu z koszmarną niedzielą z mdłościami i kiepskim poniedziałkiem, to dzisiaj jest super [emoji3]

Zobacz załącznik 805808
Hejo u mnie dzisiaj 20 stopni a jutro 23 a ja mam po szkole wolne wiec idziemy z mezem i z mlodym nad rzeke pokarmic labedzie. Pokaze wam zdjecie ile u mnie po drugiej stronie ulicy ptakow
1494399448-aaaaaa.jpeg
zdjecie zrobione jak bylo ponad 25 stopni wiec prosze sie nie sugerowac ubiorem mojego syna [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jej, jak widzę dalej te zdjecia ze śniegiem, to wierzyć sie nie chce, przecież jest połowa maja, no porabalo ta pogodę ostro..;]

Ja tez zycze udanych wizyt dziewczyny! I gratuluje tych, które już za Wami, zawsze trzymam za wszystkie kciuki! :)
Jest tu w ogóle jeszcze jakaś, która swojej dzidzi jeszcze nie widziała?;)

Co do bólu, to mnie ostatnio dalej nic nie boli, nagle cisza, nie kluje, nie ciagnie teraz nic, tylko cycki bolą. Plamienia mam raczej bialo-zolte, chciaz czasem zdazaja sie takie mocniej żółte. A Wy jak macie?

Hej Dziewczyny, ja wczoraj sobie pocwiczylam tak, że mam takie zakwasy że chodzić nie mogę. Ja to jednak nie znam umiaru , zamiast po przerwie zacząć delikatnie to ja po swojemu.

Ankus trochę zazdroszczę.... U nas jakaś taka ciężka atmosfera w domu. Mąż chodzi zdenerwowany i w dodatku widzę że jest przemeczony. W sumie ten nastrój odbija się na wszystkich. Ja czuje się bezsilna, bo nawet nie wiem jak mu pomóc. Do rozmowy też go jakoś namówić nie mogę, w sumie sama domyślam się o co chodzi.
Taka jakaś słaba sytuacja, ja w dodatku jestem radarem emocji i strasznie mi źle się żyje jak dookoła taka atmosfera.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ogóle się nie czuje jakbym była w ciąży. Jem już co chce, nie odrzuca mnie specjalnie od niczego. Jedynie pozostały zachcianki i czasem mam problem ze złapaniem oddechu. Np. Jak leżę i ogladam telewizje i mam lekka zadyszkę, ale to podobno normalne, bo zwiększa się zapotrzebowanie na tlen :)

Do góry