kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Mnie dziś powitał poranek śniegiem i temperaturą 2 stopnie. I nadal pada. Więc mamy wesoło tej wiosny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam wizytę za tydzień :-)Cześć grudnioweczki.
Ja dzisiejszy dzień chyba spędzę na spaniu.
U mnie zimno, śniegu jeszcze nie ma.
Nie mam coś apetytu przez te mdłości
Kciuki mam cały czas zacisniete za dzisiejsze wizyty
Nam jeszcze tydzień został eh.
Mikado zdrówka, oby te choróbsko poszło sobie jak najdalej! A śniego wcale nie zazdroszę! U nas słoneczko ale zimno- podobnie jak u @ZincHej, dziś pierwszy raz bez wymiotów od świąt więc w końcu przyjemna zmiana. Jak tu dobrze, to co innego musiało nawalić. Dziś zaczęły mi się jakieś dziwne takie pomarańczowawe plamienia i nie wiem co o nich myśleć. Miała któraś z Was takie? Dziś mam na 11 wizytę u rodzinnej z powodu ostrego przeziębienia z dalszą gorączką (od ostatniego mojego pisania o gorączce) więc też się jej postaram poradzić ale nie wiem czy wracając nie zahaczyć o IP. Do tego w Gdańsku ładna zima tej wiosny od jakiejś 4 rano co najmniej, w załączniku zdjęcie zza okna, choć na zdjęciu jak zwykle śnieg wygląda na słabszy też tak u Was sypie?
Zobacz załącznik 805808
Bosko tam masz!!!!Hejo u mnie dzisiaj 20 stopni a jutro 23 a ja mam po szkole wolne wiec idziemy z mezem i z mlodym nad rzeke pokarmic labedzie. Pokaze wam zdjecie ile u mnie po drugiej stronie ulicy ptakow [emoji14]
Hej Dziewczyny, ja wczoraj sobie pocwiczylam tak, że mam takie zakwasy że chodzić nie mogę. Ja to jednak nie znam umiaru , zamiast po przerwie zacząć delikatnie to ja po swojemu.
Ankus trochę zazdroszczę.... U nas jakaś taka ciężka atmosfera w domu. Mąż chodzi zdenerwowany i w dodatku widzę że jest przemeczony. W sumie ten nastrój odbija się na wszystkich. Ja czuje się bezsilna, bo nawet nie wiem jak mu pomóc. Do rozmowy też go jakoś namówić nie mogę, w sumie sama domyślam się o co chodzi.
Taka jakaś słaba sytuacja, ja w dodatku jestem radarem emocji i strasznie mi źle się żyje jak dookoła taka atmosfera.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka o której godz wchodzisz? :-)Ja też mam wizytę za tydzień :-)
Ja z Hania na przełomie 13/14 tygodnia wiedzialam [emoji38]
17.30 o ile dobrze pamiętam :-)Rossiczka o której godz wchodzisz? :-)
Mikado zdrówka, oby te choróbsko poszło sobie jak najdalej! A śniego wcale nie zazdroszę! U nas słoneczko ale zimno- podobnie jak u @Zinc
Bosko tam masz!!!!
@Rossiczka to ja wczoraj tez poćwiczyłam i dzisiaj ledwo po schodach wchodziłam, a co będzie jutro musze się zmotywować i ćwiczyc przynajmniej 4 razy w tygodniu, czy się uda zobaczymy, lepiej jak już będę na l4 bo przynajmniej będę miała czas, a tak to w robocie do 16-stej, biegiem po syna do szkoły, jakiś obiad, syn na trening na 18, 2 godziny tam na niego czekam (jak nie byłam w ciązy to sobie biegałam) a teraz będe siedziała i patrzyła na mojego mistrza (ostatnio jak był mecz Polska- Włochy to mój młody wyprowadzał piłkarza polskiego- ale byliśmy mega dumni, w tv był ) pożniej szybko do domu, lekcje, spacer z psem, kolacja i do spania i jutro to samo, mój mąz wyjechał do Rzeszowa na jakieś szkolenie i jestem na razie w du...
17.30 o ile dobrze pamiętam :-)
Chyba nie, coś mi się wydaje że genetyczne zrobi mi około 14 tygodnia , ale nie wiem . Chociaż za tydzień 11 tygodni będzie skończoneMasz już zaplanowane badania prenatalne usg?