reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
W drugim trymestrze dobrze dorzucic kwasy dha w wiekszej dawce, ( w Pregnie Plus jest tylko 100 mg, to troche malo, bo zalecane jest 400 mg). Wg mnie fajnym preparatem jest Omegamed Optima ( jest tez wersja forte) albo Femibion Natal 2. W zasadzie to najwazniejszych jest od 13 tyg 5 skaldnikow: wit D, kwasy DHA, jod, zelazo :)
Ja kupiłam pregna z omega med dawkowanie mam 4xdziennie i witaminy oczywiście :-)

Oska anemii? W necie jest napisane ze te ketony to bardziej cukrzyca ciazowa..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kobietki.. jejciu 30 stron nastrugalyscie od niedzieli..
normalnie musiałam na raty czytać :-)
Ja też zawsze gustowałam w starszych ;-)
Ja 30 lat a Mój mąż 38 :-)
10 lat małżeństwa (15 lat razem :-) )
ja dziś byłam na pobraniu krwi i wyszłam z gabinetu i już do windy w przychodni nie doszłam.. bo fiknełam.. :-) słabo mi się zrobiło i zemdlalam i bachneli mnie lekarze na ławkę i zaczęli cucić.. ale mi było potem głupio :-)
Oj tam, nie ma co byc glupio, kazdemu sie moze zdarzyc, a w ciazy to juz wogole jestes usprawiedliwiona:)

reklama
Jamajca? WoW!!! moim marzeniem jest Tajlandia ale chyba szybko nie bede miala okazji zeby je zrealizowac :D
My w zeszłym roku byliśmy. Tani lot znalazłam tam na miejscu to w ogóle drogo nie jest. Wyszedł nam wyjazd tyle co do Portugalii Z biura podróży :-) więc nigdy nie wiadomo kiedy uda się zrealizować marzenia :-) ( byliśmy z 13 miesięcznym wtedy dzieckiem )

Do góry