reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Do mnie dzisiaj doszły Mama dha premium+. Mają taki skład w dzienej dawce (2tabletki):
  • DHA800 mg
  • Kwas foliowy200 µg - folian
  • metylofolian wapnia200 µg - folian
  • Jod200 µg
  • Witamina D350 µg(2000 j.m.)
  • Magnez200 mg
No to wszystko super ladnie, tylko zelaza nie ma, chociaz jak nie masz niedokrwistosci, to wystarczy z dieta przyjmowac, wiem, ze szpinak i watrobka duzo ma, a jak cos to zawsze mozna zelazo osobna brac w jakims preparacie :)

reklama
No to wszystko super ladnie, tylko zelaza nie ma, chociaz jak nie masz niedokrwistosci, to wystarczy z dieta przyjmowac, wiem, ze szpinak i watrobka duzo ma, a jak cos to zawsze mozna zelazo osobna brac w jakims preparacie :)
To mi polecił lekarz to biorę, widział moje wyniki krwi, więc zakładam, że wie czego potrzbuję :)

Jamajca? WoW!!! moim marzeniem jest Tajlandia ale chyba szybko nie bede miala okazji zeby je zrealizowac :D
Dla mnie wycieczki na Karaiby tez były tylko marzeniami , ktore nie sądziłam ze kiedykolwiek sie spełnia:) takze Kochana, wszystko przed Toba:) po to sa marzenia by je realizować :)))

Ide zrobic jakis obiad, znalazlam przepis na kotleciki drobiowe z salsa z cukinii, pomidorow, avokado i ogorka, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nawet mam ochote cos ugotowac dzisiaj, bo czasem to mnie odrzuca od wszystkiego ;)

My w zeszłym roku byliśmy. Tani lot znalazłam tam na miejscu to w ogóle drogo nie jest. Wyszedł nam wyjazd tyle co do Portugalii Z biura podróży :-) więc nigdy nie wiadomo kiedy uda się zrealizować marzenia :-) ( byliśmy z 13 miesięcznym wtedy dzieckiem )
Dokładnie:) trzeba spełniać marzenia:)
My w zeszłym roku bylismy na Cubie, zatrulam sie woda ( choć naprawdę starałam sie unikać) i dostałam 40stopni gorączki i okropne wymioty , wiec postanowiliśmy nie ryzykowac. Na pewno jednak jak maleństwo troche podrośnie, ponownie obierzemy ten kierunek

reklama
Do góry