@CarlaR powodzenia na wizycie [emoji6]. Pamiętam, że jeszcze
@gie_er miała mieć badania dziś, zmieniło się coś, czy Ciebie też przypadkiem z kalendarza wykreślono [emoji6]? Ja się musiałam drugi raz dopisać [emoji6].
Wizytę mam dopiero na 17.40. Choć Położna kazała mi być ok 17, bo na pewno się coś wcześniej znajdzie. Na razie się nie nastawiam na wcześniejsze wejście do gabinetu [emoji6]. Ale jeszcze caaaaaały długi dzień przede mną.
Dziś omówimy temat badań prenatalnych. Na usg na pewno pójdę. Ale jeśli nie będzie nic niepokojącego to test pappa sobie daruję..
Co do lotu samolotem, mieliśmy w planach na koniec sierpnia urlop na jakiejś greckiej wyspie. Od kiedy wiemy o ciąży to mąż się uparł, że nie ma opcji, żebyśmy gdziekolwiek lecieli. Ubzdurał sobie, że to na pewno w ciąży nie jest bezpieczne i on się nie zgadza. Nie przemawia do niego, że przecież wszystko byśmy konsultowali z lekarzem. W związku z tym zaczęłam planować podróż do Chorwacji samochodem [emoji6]. Mam nadzieję, że zarówno samopoczucie jak i zdrowie będzie mi dopisywać i będziemy mogli jeszcze poodpoczywać w ciepłym miejscu [emoji16]. Niestety biorę też pod uwagę opcję złego samopoczucia i konieczności rezygnacji z kąpieli w ciepłym morzu.. Zdrowie dziecka jest najważniejsze [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom