Karolcia90
Fanka BB :)
Wózek planowałam używany (zastanawiam się czy od szwagierki nie pożyczymy na początek- mąż mnie namawia na takie rozwiązanie, ale mam jeszcze czas by się zastanowić [emoji6]), łóżeczko planuję używać dopiero jak dziecko wyrośnie z dostawki albo kosza, ale tu to pewnie wybiorę jakąś ikeę. Planujemy mieć więcej dzieci więc łóżeczko będzie "na dłużej" [emoji6]. Na początek chciałam dostawke do naszego łóżka, ale muszę się po rozglądać jak to wygląda z jakością takich produktów (jedna wystawiona w smyku mnie bardzo rozczarowała). Tu się raczej skusimy na używane, no nie wiem czy w ogóle się sprawdzi.
Na pewno chcemy kupić nowy fotelik. I taki z wózka 3w1 raczej nie wchodzi w grę.. Kiepsko wychodzą na testach bezpieczeństwa. Na pewno przed skończeniem pół roku trochę km mamy do przejechania z dzieckiem (musimy pół Polski przejechać przedstawić dziecko prababciom [emoji6]) więc zależy nam na jego wygodzie i bezpieczeństwie. Mam nadzieję, że maleństwo będzie tolerować jazdę samochodem [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno chcemy kupić nowy fotelik. I taki z wózka 3w1 raczej nie wchodzi w grę.. Kiepsko wychodzą na testach bezpieczeństwa. Na pewno przed skończeniem pół roku trochę km mamy do przejechania z dzieckiem (musimy pół Polski przejechać przedstawić dziecko prababciom [emoji6]) więc zależy nam na jego wygodzie i bezpieczeństwie. Mam nadzieję, że maleństwo będzie tolerować jazdę samochodem [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom