tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Ale na widoczne brzuszki jeszcze mamy czas, poki co to rosna cycki co do jedzenia, to najgorsze jest, ze rano ma sie mdlosci i sie czuje, ze to z glodu, a po prostu o czym sie nie pomysli z rana, to sie dzwiga. Jedyne co moge rano zjesc po wstaniu to owoce. Od miesa to w ogole mnie odrzuca..blee..a Wy co jecie na sniadanie? Zreszta potem tez nie jest lepiej, dzisiaj jakims cudem dostalam chetke na pomidorowa, zmiksowalam 2 kg pomidorow i sie teraz obzeram
Ja o wyprawce nie mysle jakos jeszcze w ogole, ale to chyba normalne, jak sie jeszcze na usg nie bylo, chyba tylko ja jestem taka do tylu
Ja od 3:00,4:00 rano jestem mega głodna tak ssie w żołądku że zledwoscia wytrzymuje do 6:00 jak wstaje to biorę albo jogurt naturalny albo owocowy i jem go z colon c i dopiero koło 8:00 jem normalne śniadanie i mogę jeść wszystko oprócz dżemu truskawkowego bo mam okropna zgagę...ale rano zazwyczaj jakies kanapeczki z szyneczka,serkiem żółtym, pomidorkiem bez skórki i ogoreczkiem kiszonym uuuum pycha :-) a potem różnie dzis już jakoś nie mam chęci do jedzenia tylko leże i śpię...a innego dnia idę i naszykuje kopiaty talerz ziemniaków, mięsa i jakiejś surówki....i nadal jestem głodna...
Ostatnia edycja: