reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mnie piersi raz bolą bardziej a raz mniej.Ogólnie to się powiększyły co cieszy bardzo mojego męża i chciałby je dotykać,ale jak mnie bolą to mu nie pozwalam wcale. Dzisiaj mam jakiś przypływ energii co mnie aż zadziwiło i zaczęłam się bać normalnie,że coś jest nie tak ;)

reklama
@gie_er wszystko będzie dobrze !! bądź dobrej myśli :*

widzę, że temat seksów i libido.. u nas zero, nic, null ale to bardziej ze strachu niż ze wskazań. Pewnie wstrzymamy się do końca pierwszego trymestru. Chociaż powiem Wam, że po latach starań i kochania się na zawołanie to jakoś libido mi spadło, a w ciąży to już całkiem. Jak nie wymioty to mdłości, jak nie mdłości to wzdęcia.. i weź tu coś ;)

sex:-)

w pierwszej ciąży:
"bez ograniczeń :-)
zwłaszcza po terminie porodu jak byłam żeby przyspieszyć.. ale nic to nie dało :-)

druga 6tc (*)

w trzeciej ciąży:
wcale -ciąża zagrożona, krwawienia, duży krwiak,
zakończona w 31 tygodniu

w czwartej ciąży(obecnej):
niechęć, strach z mojej strony..
a pozatym źłe samopoczucie, częste bóle brzucha itp..
a mąż ciągle zły.. mówi że zapominam że jestem jego żoną.. że go zaniedbuje..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

sex:-)

w pierwszej ciąży:
"bez ograniczeń :-)
zwłaszcza po terminie porodu jak byłam żeby przyspieszyć.. ale nic to nie dało :-)

druga 6tc (*)

w trzeciej ciąży:
wcale -ciąża zagrożona, krwawienia, duży krwiak,
zakończona w 31 tygodniu

w czwartej ciąży(obecnej):
niechęć, strach z mojej strony..
a pozatym źłe samopoczucie, częste bóle brzucha itp..
a mąż ciągle zły.. mówi że zapominam że jestem jego żoną.. że go zaniedbuje..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
to nieładnie z jego strony... myślę że powinien to zrozumieć, serio...

Cholercia tak siedzę i myślę czy iść na tą wizytę czy nie i nie wiem co robić a boję się że l4 nie będę miała a najgorzej boję się tego że w poniedziałek do szpitala na badania i jak mnie ten lekarz tam spotka to co ja mu powiem doradźcie dziewczyny co robić bo już sama nie wiem

reklama
Cholercia tak siedzę i myślę czy iść na tą wizytę czy nie i nie wiem co robić a boję się że l4 nie będę miała a najgorzej boję się tego że w poniedziałek do szpitala na badania i jak mnie ten lekarz tam spotka to co ja mu powiem doradźcie dziewczyny co robić bo już sama nie wiem
Ja bym poszła na wszystko jedno na twoim miejscu :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry