reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mnie piersi raz bolą bardziej a raz mniej.Ogólnie to się powiększyły co cieszy bardzo mojego męża i chciałby je dotykać,ale jak mnie bolą to mu nie pozwalam wcale. Dzisiaj mam jakiś przypływ energii co mnie aż zadziwiło i zaczęłam się bać normalnie,że coś jest nie tak ;)

reklama
@gie_er wszystko będzie dobrze !! bądź dobrej myśli :*

widzę, że temat seksów i libido.. u nas zero, nic, null ale to bardziej ze strachu niż ze wskazań. Pewnie wstrzymamy się do końca pierwszego trymestru. Chociaż powiem Wam, że po latach starań i kochania się na zawołanie to jakoś libido mi spadło, a w ciąży to już całkiem. Jak nie wymioty to mdłości, jak nie mdłości to wzdęcia.. i weź tu coś ;)

sex:-)

w pierwszej ciąży:
"bez ograniczeń :-)
zwłaszcza po terminie porodu jak byłam żeby przyspieszyć.. ale nic to nie dało :-)

druga 6tc (*)

w trzeciej ciąży:
wcale -ciąża zagrożona, krwawienia, duży krwiak,
zakończona w 31 tygodniu

w czwartej ciąży(obecnej):
niechęć, strach z mojej strony..
a pozatym źłe samopoczucie, częste bóle brzucha itp..
a mąż ciągle zły.. mówi że zapominam że jestem jego żoną.. że go zaniedbuje..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

sex:-)

w pierwszej ciąży:
"bez ograniczeń :-)
zwłaszcza po terminie porodu jak byłam żeby przyspieszyć.. ale nic to nie dało :-)

druga 6tc (*)

w trzeciej ciąży:
wcale -ciąża zagrożona, krwawienia, duży krwiak,
zakończona w 31 tygodniu

w czwartej ciąży(obecnej):
niechęć, strach z mojej strony..
a pozatym źłe samopoczucie, częste bóle brzucha itp..
a mąż ciągle zły.. mówi że zapominam że jestem jego żoną.. że go zaniedbuje..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
to nieładnie z jego strony... myślę że powinien to zrozumieć, serio...

Cholercia tak siedzę i myślę czy iść na tą wizytę czy nie i nie wiem co robić a boję się że l4 nie będę miała a najgorzej boję się tego że w poniedziałek do szpitala na badania i jak mnie ten lekarz tam spotka to co ja mu powiem doradźcie dziewczyny co robić bo już sama nie wiem

reklama
Cholercia tak siedzę i myślę czy iść na tą wizytę czy nie i nie wiem co robić a boję się że l4 nie będę miała a najgorzej boję się tego że w poniedziałek do szpitala na badania i jak mnie ten lekarz tam spotka to co ja mu powiem doradźcie dziewczyny co robić bo już sama nie wiem
Ja bym poszła na wszystko jedno na twoim miejscu :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry