reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

No nic to ja tez idę na wizytę jak już się umówiłam to idę i tak za to płace ale już ostatni raz do tego gin zostaję przy tej babce co byłam 2 maja u niej przynajmniej jest konkretna i wszystko wytłumaczy.

Widzieliście że Lewandowscy zostali rodzicami ?????

reklama
Dziewczyny dzis poszlam na ostatnie usg i na zabieg. Lekarz kazal wracac do domu i sie rozpakowac bo zabiegu nie bedzie. Jest fasolek z bojacym serduszkiem. Dzis wg om8+4 a wg pomiaru 8+3 no perfecto . Boze nie wierzylam ze u mnie sie cos w zyciu takiego wydarzy

Dziewczyny dzis poszlam na ostatnie usg i na zabieg. Lekarz kazal wracac do domu i sie rozpakowac bo zabiegu nie bedzie. Jest fasolek z bojacym serduszkiem. Dzis wg om8+4 a wg pomiaru 8+3 no perfecto . Boze nie wierzylam ze u mnie sie cos w zyciu takiego wydarzy
o Bożeeee, przecudownie. Bym Cię uściskała no ale nie da rady ;)

tak i fajnie, ale już widzę jak przez najbliższe tyg albo i miesiące pełno będzie wszedzie info na ich temat, aż do po... :growl: czy chcesz czy nie:mad:
Wiadomo sensacja nie wiem dlaczego ale na fb mi się właśnie teka informacja wyświetliła że urodziła ehh
Jak to mówili na tvn długo oczekiwanie dziecko gwiazdy

Witam serdecznie [emoji6] staram się Was podczytywać że dwa razy dziennie bo inaczej nigdy się nie połapię [emoji6] ale tak pędzicie, że czasem już mi weny na odpisywanie brakuje [emoji6].

@reniuszek @misianka kciuki za wizyty [emoji6]!

Co do rosnących piersi i oceny mężów to mój się niestety ostatnio nie popisał [emoji23]. Stoję przed lustrem i podziwiam [emoji6] "o kurcze, ale mi cycki urosły, no szok, że się takie pełne okrąglutkie zrobiły [emoji16]" na to mąż podniósł wzrok znad komputera "serio? Kiedy? Jakoś nie zauważyłem." [emoji33]. Cycki mi ze stanika uciekają, a on NIE ZAUWAŻYŁ. Co prawda za dużo mu nie pozwalam dotykać, bo zwykle wieczorami mnie pobolewają i im to nie służy. Ale hello, chyba ma oczy [emoji12][emoji23][emoji6].

Libido mi powoli powraca na normalne tory, ale okazji ostatnio jakby mniej. Najpierw święta i dom pełen gości, potem się z mężem głównie rozmijaliśmy bo miał głupi grafik, a teraz jesteśmy u teściów i mąż całkowicie wyklucza taką możliwość.. Ale jak już wrócimy do domu to mam zamiar korzystać z tego, że lekarz nie widział żadnych przeciwwskazań [emoji6].

@gie_er super zdjęcie [emoji6] mam nadzieję, że leki szybko poradzą sobie z infekcją i już nie będziesz się martwić [emoji6]

@bea25ta a mówiłyśmy Ci, żebyś dała swojemu dzieciątku czas na zadomowienie się [emoji6]! Fantastyczna wiadomość! Życzę spokojnej ciąży [emoji6]. Ale się cieszę [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry