Witam serdecznie [emoji6] staram się Was podczytywać że dwa razy dziennie bo inaczej nigdy się nie połapię [emoji6] ale tak pędzicie, że czasem już mi weny na odpisywanie brakuje [emoji6].
@reniuszek @misianka kciuki za wizyty [emoji6]!
Co do rosnących piersi i oceny mężów to mój się niestety ostatnio nie popisał [emoji23]. Stoję przed lustrem i podziwiam [emoji6] "o kurcze, ale mi cycki urosły, no szok, że się takie pełne okrąglutkie zrobiły [emoji16]" na to mąż podniósł wzrok znad komputera "serio? Kiedy? Jakoś nie zauważyłem." [emoji33]. Cycki mi ze stanika uciekają, a on NIE ZAUWAŻYŁ. Co prawda za dużo mu nie pozwalam dotykać, bo zwykle wieczorami mnie pobolewają i im to nie służy. Ale hello, chyba ma oczy [emoji12][emoji23][emoji6].
Libido mi powoli powraca na normalne tory, ale okazji ostatnio jakby mniej. Najpierw święta i dom pełen gości, potem się z mężem głównie rozmijaliśmy bo miał głupi grafik, a teraz jesteśmy u teściów i mąż całkowicie wyklucza taką możliwość.. Ale jak już wrócimy do domu to mam zamiar korzystać z tego, że lekarz nie widział żadnych przeciwwskazań [emoji6].
@gie_er super zdjęcie [emoji6] mam nadzieję, że leki szybko poradzą sobie z infekcją i już nie będziesz się martwić [emoji6]
@bea25ta a mówiłyśmy Ci, żebyś dała swojemu dzieciątku czas na zadomowienie się [emoji6]! Fantastyczna wiadomość! Życzę spokojnej ciąży [emoji6]. Ale się cieszę [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji
Forum BabyBoom