reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Kochaneb kieruje pytanie do tych dziewczyn w kolejnych ciążach. Ja wiem, ze na poczatku strach, złe samopoczucie, ewentualne plamienia, ale potem jak wszystko sie układa przychodzi czas relaksu. I jak u was bylo z sexem i libido? Pytam bo to przecież naturalna potrzeba bliskosci :-) jak u was było? Bo ja w pierwszej ciazy czekałam na to uderzenie hormonow i chec na sex, o ktorym tak kobiety pisza. Kurde nic takiego nie mialam :-\ wrecz nic mi sie nie chciało. Nie bylo to kwestia blokady psychicznej bo nie balam sie o dziecko, czulam sie dobrze, ciaza nie byla zagrożona, a ja antysexualna :-) jak u was bylo?
Ja na samym początku ciąży byłam strasznie podniecona prawie nonstop (a mam raczej normalnie niskie libido), ale wtedy się za bardzo bałam i trochę wstrzymywałam... Teraz spadło, bo też gorzej się czuję, mdłości, no i wydaje mi się, że jestem gruba, mało atrakcyjna... ale czasami mnie coś tak najdzie, że nawet sny erotyczne mam. Za to mój facet to chyba zawsze ma ochotę, ale powiedział mi, że teraz jak jestem w ciąży, a jeszcze do tego jak widzi, jak mi się piersi powiększyły i już widać mały brzuszek, to podniecam go jeszcze bardziej :D

reklama
Ja na samym początku ciąży byłam strasznie podniecona prawie nonstop (a mam raczej normalnie niskie libido), ale wtedy się za bardzo bałam i trochę wstrzymywałam... Teraz spadło, bo też gorzej się czuję, mdłości, no i wydaje mi się, że jestem gruba, mało atrakcyjna... ale czasami mnie coś tak najdzie, że nawet sny erotyczne mam. Za to mój facet to chyba zawsze ma ochotę, ale powiedział mi, że teraz jak jestem w ciąży, a jeszcze do tego jak widzi, jak mi się piersi powiększyły i już widać mały brzuszek, to podniecam go jeszcze bardziej :D
ja tez mam sny erotyczne :baffled: Myślę że ja mam blokadę, boję się o bobaska i to dlatego mam opory przez kochaniem się. Mąż na szczęście nie nalega, wręcz sam jest zdania żeby poczekać do końca 3 miesiąca. No i trochę się wstydzę bo mam straszne krostki na dekoldzie i plecach :-( :(

Ja w pierwszej ciąży miałam z głowy bo od 8 do 36 tyg miałam zakaz [emoji12] w tej nic nie kombinujemy póki co ale jakoś mi to nie przeszkadza, mam wrażenie, że moje libido zwiało gdzie pieprz rośnie [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jadę dziewczyny za 20 minut na tą wizytę w związku z infekcja , i mam takiego stracha że znowu nie będzie tętna, że aż mi niedobrze :-\

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez mam sny erotyczne :baffled: Myślę że ja mam blokadę, boję się o bobaska i to dlatego mam opory przez kochaniem się. Mąż na szczęście nie nalega, wręcz sam jest zdania żeby poczekać do końca 3 miesiąca. No i trochę się wstydzę bo mam straszne krostki na dekoldzie i plecach :-( :(
Nie przejmuj się krostkami - dla swojego faceta i tak jesteś najpiękniejsza! :) ale rozumiem - ja też trochę mam obawy jak się kochamy, robimy to rzadko, ale nie wstrzymujemy się całkowicie.

reklama
Do góry