reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, ale powiedzcie jeszcze z tymi piersiami, bolą Was cały czas tak samo? Czy też przestają albo nagle bolą mniej? Martwi mnie to troche :/

W ciągu dnia np nie odczuwam za bardzo żeby mnie piersi bolały chyba żebym mocno nacisnęła ale wieczorem jak idę się kąpać to przy myciu piersi czuje że mnie bolą.
Też odczuwam czasem że jednego dnia bolą mniej drugiego dnia bardziej, myślę że to normalne.

reklama
Dziewczyny, ale powiedzcie jeszcze z tymi piersiami, bolą Was cały czas tak samo? Czy też przestają albo nagle bolą mniej? Martwi mnie to troche :/
Mnie raz mocniej raz słabiej. Czasem czuję tylko takie mrowienie albo ściąganie a czasem nic. Jedyne co postępuje to to że powiększa mi się wielkość sutka... przepraszam za szczegóły, ale pewnie dobrze wiecie o co mi chodzi.

Cześć dziewczyny, witajcie! :) Nie odzywałam się, bo lenistwo nawet mi się wpisaniu udzieliło, ale czytałam Was ;) Po 5-ciu dniach przerwy, dzisiaj pojechałam do pracy... ech... ciężko, do tego tak lało jak jechałam, jakbym pod prysznicem była. Powiem Wam, że udzielił mi się stres, bo jestem teraz dokładnie w tym czasie, co 2 lata temu, jak poroniłam... wiem, że nie można tego tak przeżywać i o tym myśleć i się denerwować, ale wiecie jakie to trudne! :( Do tego mam strasznie długą przerwę teraz w badaniach, bo miałam USG w 6tc i 4d, a teraz następne będzie dopiero prenatalne za ok 3 tyg! Nie wiem jak ja doczekam do tego czasu! Już nawet zastanawiam się czy nie iść gdzieś prywatnie bez skierowania, żeby tylko sprawdzić czy wszystko ok... masakra!
Jeśli ci to poprawi samopoczucie - idź. Nie zastanawiaj się.

Hej dziewczyny!
Dlugo mnie tu nie było, mieliśmy odwiedziny rodziny na prawie tydzień i nie bylo czasu zajrzeć za bardzo.
Muszę tu teraz wszystko pobadrabiać i poczytać, co tam u Was :) Chyba, ze ktos napisze w skrocie male podsumowanie :p ;)
Dzisiaj rozpoczynam 7 tc, jeszcze tydzień i pójdę na 1 usg.
Martwię się trochę bo tak jakby od wczorajszego wieczora mniej bolą mnie piersi..nawet sutki jak dotykam, to bólu za bardzo nie odczuwam..wcześniej mocniej bolały..brzuch za to cały czas jakby tak lekko na okres. Mam nadzieję, ze sie nie przeciazylam za bardzo, bo bylam raz na rowerze, a teraz w ten tydzien trochę zwiedzaliśmy i do domu wracalam bardzo zmęczona..
Mam nadzieje, że nie stało sie nic złego..dzisiaj odpoczywam..wy tez sie tak stresujecie? I czy jestescie placzliwe? Ja becze ostatnio o byle co;)
Oj tak, płaczę właściwie bez powodu...

Mnie raz mocniej raz słabiej. Czasem czuję tylko takie mrowienie albo ściąganie a czasem nic. Jedyne co postępuje to to że powiększa mi się wielkość sutka... przepraszam za szczegóły, ale pewnie dobrze wiecie o co mi chodzi.
Mi też się powiększyły piersi, a najbardziej zaskoczyło mnie to, że sutki tak urosły! Mój facet zachwycony! :D

Hmm to skoro wszystkie tak mamy, to znaczy, ze to normalne raczej. Ja juz panikuje przez to, ze zadnego usg nie mialam jeszcze, czytalam, ze jak nagle mniej bola, to znak, ze moze sie dziac cos zlego..zdecydowanie za duzo czytamy roznych rzeczy po internecie, ale jak tu nie czytac..?;]

Hmm to skoro wszystkie tak mamy, to znaczy, ze to normalne raczej. Ja juz panikuje przez to, ze zadnego usg nie mialam jeszcze, czytalam, ze jak nagle mniej bola, to znak, ze moze sie dziac cos zlego..zdecydowanie za duzo czytamy roznych rzeczy po internecie, ale jak tu nie czytac..?;]
Czytaj tylko forum i nic więcej! ;)

reklama
Do góry