reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam ponownie Dziewczyny :-)
Muszę Wam powiedzieć, że wypoczelam i tyle zjadłam owoców i innych rzeczy, że też na wagę nie stanę ;-)
Wszystko by było super gdyby nie teściowa..... która ostatnio jest najbardziej toksyczna osobą w naszym otoczeniu. Mój T. Ma taki charakter, że ją postanowił odciąć dla zdrowia naszej rodziny. Może to i dobrze

Co do porodu, ja rodzilam na Inflackiej i bardzo sobie chwale, więc teraz mam też plan tam rodzić. Co prawda niedługo przeprowadzka pod Piaseczno, więc będzie kawałek. No chyba że znowu na patologii wyląduje...

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie myślałaś o szpitalu w Piasecznie? Ja tam rodzicami i była bardzo zadowolona.

m3sx3e3k3kg0z09h.png

reklama
Gdzie sie przeprowadzacie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do Zalesia Górnego. Jesteśmy na etapie wykańczania domu . Ja już nie mogę się doczekać, bo kocham to nasze nowe miejsce :-)

Nie myślałam o szpitalu w Piasecznie, bo nawet mi to do głowy nie przyszło. Jeszce nie mieszkam w tych rejonach, więc to są mi obce tereny ;-)

Do Zalesia Górnego. Jesteśmy na etapie wykańczania domu . Ja już nie mogę się doczekać, bo kocham to nasze nowe miejsce :-)

Nie myślałam o szpitalu w Piasecznie, bo nawet mi to do głowy nie przyszło. Jeszce nie mieszkam w tych rejonach, więc to są mi obce tereny ;-)

Hmm to pewnie bedziemy sie widywac na spacerach z wozkami. Bo ja zza miedzy jestem. Zaraz za droga dzikow ale juz nie w zalesiu (niedaleko top marketu).

My też budujemy dom teraz ogrzewanie i wylewki mąż staje na rzędach, żeby do porodu się wprowadzić
Zazdroszczę, że jesteście już e swoim domku ;-)

My też budujemy dom teraz ogrzewanie i wylewki mąż staje na rzędach, żeby do porodu się wprowadzić
Zazdroszczę, że jesteście już e swoim domku ;-)
My kupilismy z "drugiej reki", teraz powoli nad remontem.sie zastanawiamy. Musimy przeliczyc sily na zamiary, ale ja nie lubie kredytów. Z drugiej strony przy dziecku nie przyoszczedze i nie nazbieram na remont.

No jeszcze nie mieszkamy :-) po weekendzie wchodzi ekipa wykonczeniowa. Potem zabudowa kuchni i szaf etc. Meble i wtedy dopiero przeprowadzka. Jeszcze trochę przed nami.

My też nie lubimy kredytów, ja finansista z wykształcenia, mąż prawnik. Jednak na budowę domu bez kredytu szans nie było. Jednak każda złotówka idzie na szybsza spłatę. Narazie nam to jakoś idzie.

reklama
Ja też marzę o domku ale to nie realne jest 4 lata temu kupiliśmy mieszkanie i jesteśmy uwieszeni bo nie wiem czy da się zrobić tak że przenieść ten kredyt na nową hipotekę jak to sprzedamy jak by się dało to bym była siódmym niebie bo tu mamy tylko dwa pokoje nawet spore ale przydało by się 3 lub i 4 już nie mówiąc o tym że jak zepsuje się winda to musze na 5 piętro zasuwać na nogach

Do góry