reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Myślicie, że jak jutro idę do gina z tą infekcją to jest szansa że zrobi mi USG, czy z tym syfem to raczej nie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi minęło końcem 8 tyg. Teraz jestem w 9t4d (choć wg dzisiejszego usg to 10t0d). Czasem są dni, gdy czuję dyskomfort, ale to już nie jest to co wcześniej, gdy wymioty były na końcu nosa cały czas.
Lekarz mówił mi, że pod koniec 3 miesiąca beta przestaje rosnąć tak szybko, po czym powoli spada.. Wtedy mdłości odchodzą w większości przypadków.

Iwilleatyou. Moja koleżanka przez całą! ciążę chudła. Dziecko rosło normalnie, a ona traciła kilogramy. Do dziś utrzymała figurę którą "zyskała" dzięki ciąży.
Ja dopiero 8 tydzień mam nadzieję, że minie szybko ja od 5 tygodnia się męczę wymioty były przez 24 godziny dosłownie co 15 min ostatnio 3 dni spokoju tylko mdłości miałam i myślałam, że będzie już spokój od wczoraj wymioty łapią mnie wieczorami, aż dziwne :-/

Ja dopiero 8 tydzień mam nadzieję, że minie szybko ja od 5 tygodnia się męczę wymioty były przez 24 godziny dosłownie co 15 min ostatnio 3 dni spokoju tylko mdłości miałam i myślałam, że będzie już spokój od wczoraj wymioty łapią mnie wieczorami, aż dziwne :-/
A nie może Ci lekarz czegoś przeciwymiotnego przepisać?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam ponownie Dziewczyny :-)
Muszę Wam powiedzieć, że wypoczelam i tyle zjadłam owoców i innych rzeczy, że też na wagę nie stanę ;-)
Wszystko by było super gdyby nie teściowa..... która ostatnio jest najbardziej toksyczna osobą w naszym otoczeniu. Mój T. Ma taki charakter, że ją postanowił odciąć dla zdrowia naszej rodziny. Może to i dobrze

Co do porodu, ja rodzilam na Inflackiej i bardzo sobie chwale, więc teraz mam też plan tam rodzić. Co prawda niedługo przeprowadzka pod Piaseczno, więc będzie kawałek. No chyba że znowu na patologii wyląduje...

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam ponownie Dziewczyny :-)
Muszę Wam powiedzieć, że wypoczelam i tyle zjadłam owoców i innych rzeczy, że też na wagę nie stanę ;-)
Wszystko by było super gdyby nie teściowa..... która ostatnio jest najbardziej toksyczna osobą w naszym otoczeniu. Mój T. Ma taki charakter, że ją postanowił odciąć dla zdrowia naszej rodziny. Może to i dobrze

Co do porodu, ja rodzilam na Inflackiej i bardzo sobie chwale, więc teraz mam też plan tam rodzić. Co prawda niedługo przeprowadzka pod Piaseczno, więc będzie kawałek. No chyba że znowu na patologii wyląduje...

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzie sie przeprowadzacie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry