reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Super wiadomość! Gratulacje!
Dzień dobry ;-)
U nas pogoda średnia, już mam dosyć tej temperatury, deszczu... ehhh
Byłam na zakupach a teraz odpoczywam. Mami mi dzisiaj zrobi placki ziemniaczane :p
Trzymam kciuki za wizyty! Moja dopiero 22 maja!
Miłego dnia ;-)
Ja mieszkam w Nl i u nas pogoda nie rozpieszcza... Od rana deszcz... A jeszcze muszę iść na popołudnie do pracy wrrrr...

Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej 21 chodzę po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić zaraz zabieram się za porządki i poprasuje może szybciej czas minie aż się boje co będzie a czujem się dobrze tylko coś ostatnio mnie strasznie z tyłu i z przodu jajniki bolą i brzuch kuje ehh

Alutka Ankus gratuluję; ) super wiadomość ;) ja dopiero musze czekać do piątku żeby zobaczyć maleństwo ;) ale póki co okropnie się czuje ;) wszystko mnie drażni ;( skóra na brzuchu ciągnie spać w nocy nie mogę koszmar i te mdłości ; ( eh

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mdłości z reguły łapią jak jestem w pracy i to jest straszne a z nerwani to nie wiem jak długo wytrzyma to moj M

Ankuś ale juz mega zdjecia!! Tam jest napisane ze ma juz 5.3 cm?! Woww!W ktorym Ty jestes tyg przypomnij:)bo ja sie teraz zmartwilam :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry