reklama
Super ☺Muszę się pochwalić.Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza i z usg wyszło że mam 9tc❤❤❤ i termin na 5 grudnia widać i słychać jak serduszko bije
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
GratulujeMuszę się pochwalić.Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza i z usg wyszło że mam 9tc❤❤❤ i termin na 5 grudnia widać i słychać jak serduszko bije
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Mmm. Ale mi apetytu narobiłaś. Ja w pracy zawalona papierami o suchym pyszczku siedzę. ;pJa dzisiaj spać nie mogłam, wstałam 5:20 a 6:30 już jechałam do biedronki po zakupy. Odkąd wrocilam szykuje jedzenie na grilla, szaszłyki, karkowka, kiełbaska, tzatziki, pieczarki w boczku. W miedzy czasie pranie i doglądanie starszej dzisiaj zaczęłam 11 tydzień i od razu mi energii przybyło ;D
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Super wiadomość! Gratulacje!Muszę się pochwalić.Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza i z usg wyszło że mam 9tc❤❤❤ i termin na 5 grudnia widać i słychać jak serduszko bije
Dzień dobry ;-)
U nas pogoda średnia, już mam dosyć tej temperatury, deszczu... ehhh
Byłam na zakupach a teraz odpoczywam. Mami mi dzisiaj zrobi placki ziemniaczane
Trzymam kciuki za wizyty! Moja dopiero 22 maja!
Miłego dnia ;-)
Millo
Fanka BB :)
Załączniki
mrsMalec
Alutka Ankus gratuluję; ) super wiadomość ja dopiero musze czekać do piątku żeby zobaczyć maleństwo ale póki co okropnie się czuje wszystko mnie drażni ;( skóra na brzuchu ciągnie spać w nocy nie mogę koszmar i te mdłości ; ( eh
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Super dzidzia gratulacje☺Zobacz załącznik 804782 Zobacz załącznik 804783 Zobacz załącznik 804784
My po wizycie
Na pierwszym zdjęciu widać rączkę, na drugim rączki, nóżki, na trzecim jest do góry nogami. Ruszał się, wręcz tańczył, serduszko tłucze jak szalone. Wszystko jest pięknie! Lekarz zachwycony, a my przeszczęśliwi
reklama
JaneHeart
Super!! To musiał być wspaniały widok na żywoZobacz załącznik 804782 Zobacz załącznik 804783 Zobacz załącznik 804784
My po wizycie
Na pierwszym zdjęciu widać rączkę, na drugim rączki, nóżki, na trzecim jest do góry nogami. Ruszał się, wręcz tańczył, serduszko tłucze jak szalone. Wszystko jest pięknie! Lekarz zachwycony, a my przeszczęśliwi