reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, dawno niw widziałam Carli, z tydzień będzie. Martwię się powoli. Pamietacie, czy coś mówiła?
Może tlyko na długi weekend zrobiła sobie od nas odpoczynek.

Zobacz załącznik 804730
Sprawiedliwy podział musi być ;)
Kochana, rozczulilaś mnie tym zdjęciem :)
Powodzenia dziś na wizycie!!
Wlasnie wrocil moj maz z polski. Przywiózł mi sledzie po wiejsku. Wlasnie jem kanapke ze sledziem :D obym po tym zasnela hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Łoooo..śledź. Uwielbiałam śledzie do czasu kiedy teściowa mi zrobiła pokaźną ilość bo wiedziała że lubię a po zjedzeniu pierwszych dwóch skończyło się akcją w toalecie ;) odrzucilo mnie na kilometr
Tęsknię za śledziami ;)
Hejka :-) fajne te wasze majoweczki aż miło poczytać! Ja dzisiaj muszę ruszyc tylek...ogarnac lekarzy itp...
Nie wiem czemu ale mam złe przeczucia.
Nagły zanik mdłości, taka pobudza jestem....
Spokojnie, u mnie też od 3ch dni mniej więcej baaardzo zmniejszyły się wymioty i mdłości. Rano daje radę żyć. Trzymam bardzo kciuki za wizytę :)
Dziewczyny, dawno niw widziałam Carli, z tydzień będzie. Martwię się powoli. Pamietacie, czy coś mówiła?
Może tlyko na długi weekend zrobiła sobie od nas odpoczynek.
Dokładnie o tym samym myślałam wczoraj wieczorem...z tego co kojarze nic nie wspominała o przerwie
@CarlaR odezwij się do nas :*

Kochana, rozczulilaś mnie tym zdjęciem :)
Powodzenia dziś na wizycie!!

Łoooo..śledź. Uwielbiałam śledzie do czasu kiedy teściowa mi zrobiła pokaźną ilość bo wiedziała że lubię a po zjedzeniu pierwszych dwóch skończyło się akcją w toalecie ;) odrzucilo mnie na kilometr
Tęsknię za śledziami ;)

Spokojnie, u mnie też od 3ch dni mniej więcej baaardzo zmniejszyły się wymioty i mdłości. Rano daje radę żyć. Trzymam bardzo kciuki za wizytę :)

Dokładnie o tym samym myślałam wczoraj wieczorem...z tego co kojarze nic nie wspominała o przerwie
@CarlaR odezwij się do nas :*
Dziękuję :) tez uwielbiam to zdjęcie :)
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i kciuki. Telefon naładuje i dam znać po wizycie. Wizytę mam w szpitalu u swojego ginekologa, kazał być między 13-14, wiec nie wiem o której mnie weźmie na usg. Dzisiaj ma dyżur i oby żadna operacja nie wyskoczyła, bo będę musiała czekać.
Ja również trzymam kciuki za wizytujące dziewczyny.
To prawda @CarlaR dawno, jej nie było. Oby wszystko było dobrze. Może gdzieś wyjechała na majówkę.

@Mandy33 @Ankuś @reniuszek owocnych wizyt [emoji6].

Ja jestem totalnie bez sił. Nawet przez dwa dni nie chciało mi się zaglądać na forum.. Całą sobotę spędziłam w piżamie w łóżku [emoji6] i jakoś mi się to lenistwo udzieliło [emoji6]. Wczoraj przyjechaliśmy na kilka dni w świętokrzyskie do teściów [emoji6]. Liczę na ładną pogodę bo marzy mi się grill. I to tak ze 2 razy [emoji16] zjadłabym i kiełbaskę i karkówkę i jakiegoś kurczaka i warzywa grillowane [emoji16] za jednym razem tyle nie zamieszczę, także muszą być ze 2 [emoji16].

Życzę spokojnych i słonecznych dni [emoji8]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu dziś spokój. Chyba koleżanki mają weekend majowy ;)

Ja niestety muszę siedzieć w pracy. Na domiar złego rano miałam ogromne mdłości. Jak na razie obchodzi się bez wymiotów - na szczęście.

Cześć dziewczyny dwa dni się nie odzywałam ale czasu nie miałam ogarniałam z mężem mieszkanie.
Dziś wizyta aż się boję bo pierwszy raz do niej idę i chyba już u niej zostanę jeżeli mnie nie zdenerwuje.
Mój mąż dziś wyjechał w delegacje do Niemiec na półtora tygodnia i znów jestem sama ehh a mi się dziś nic nie chce a zostało mi się troszkę prasowania. Ok uciekam bo muszę iść po jakieś mięso bo pustki w zamrażalniku a czytałam że dziś w większych super marketach jest strajk włoski więc kolejki będą

reklama
Cześć Dziewczyny ja dziś ambitnie zaczynam od sprzątania domu, wczoraj mieliśmy u siebie grila i właśnie włączyłam 3 zmywarkę masakra...chyba podjadę na dyżur do mojego doktora w czwartek bo pózniej ma urlop i dopiero 24.0
5. prenatalne niewiem czy wytrzymam tak długo nie widząc malucha i chyba podjadę w czwartek zobaczyć jak tam się trzyma po moich ostatnich eskapadach ;)

Do góry