reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Super wiadomość! Gratulacje!
Dzień dobry ;-)
U nas pogoda średnia, już mam dosyć tej temperatury, deszczu... ehhh
Byłam na zakupach a teraz odpoczywam. Mami mi dzisiaj zrobi placki ziemniaczane :p
Trzymam kciuki za wizyty! Moja dopiero 22 maja!
Miłego dnia ;-)
Ja mieszkam w Nl i u nas pogoda nie rozpieszcza... Od rana deszcz... A jeszcze muszę iść na popołudnie do pracy wrrrr...

Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej 21 chodzę po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić zaraz zabieram się za porządki i poprasuje może szybciej czas minie aż się boje co będzie a czujem się dobrze tylko coś ostatnio mnie strasznie z tyłu i z przodu jajniki bolą i brzuch kuje ehh

Alutka Ankus gratuluję; ) super wiadomość ;) ja dopiero musze czekać do piątku żeby zobaczyć maleństwo ;) ale póki co okropnie się czuje ;) wszystko mnie drażni ;( skóra na brzuchu ciągnie spać w nocy nie mogę koszmar i te mdłości ; ( eh

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mdłości z reguły łapią jak jestem w pracy i to jest straszne a z nerwani to nie wiem jak długo wytrzyma to moj M

Ankuś ale juz mega zdjecia!! Tam jest napisane ze ma juz 5.3 cm?! Woww!W ktorym Ty jestes tyg przypomnij:)bo ja sie teraz zmartwilam :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry