reklama
Ja mieszkam w Nl i u nas pogoda nie rozpieszcza... Od rana deszcz... A jeszcze muszę iść na popołudnie do pracy wrrrr...Super wiadomość! Gratulacje!
Dzień dobry ;-)
U nas pogoda średnia, już mam dosyć tej temperatury, deszczu... ehhh
Byłam na zakupach a teraz odpoczywam. Mami mi dzisiaj zrobi placki ziemniaczane
Trzymam kciuki za wizyty! Moja dopiero 22 maja!
Miłego dnia ;-)
Mandy33
Zaciekawiona BB
Widzę super wiadomości
Ja mam wizytę ok 16 i stres
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wizytę ok 16 i stres
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj a jaka radość zobaczyć kolejne maleństwo takie maleństwo a już fikalo koziołki❤❤❤
Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej 21 chodzę po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić zaraz zabieram się za porządki i poprasuje może szybciej czas minie aż się boje co będzie a czujem się dobrze tylko coś ostatnio mnie strasznie z tyłu i z przodu jajniki bolą i brzuch kuje ehh
Mnie mdłości z reguły łapią jak jestem w pracy i to jest straszne a z nerwani to nie wiem jak długo wytrzyma to moj MAlutka Ankus gratuluję; ) super wiadomość ja dopiero musze czekać do piątku żeby zobaczyć maleństwo ale póki co okropnie się czuje wszystko mnie drażni ;( skóra na brzuchu ciągnie spać w nocy nie mogę koszmar i te mdłości ; ( eh
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Fanka BB :)
Mój się śmieje ze juz nie wytrzymał zemna i dlatego pojechał w trasę ma 3 tygodnie hahaMnie mdłości z reguły łapią jak jestem w pracy i to jest straszne a z nerwani to nie wiem jak długo wytrzyma to moj M
Ja się cieszę że mam na popołudnie. Jak wychodzę do pracy to go jeszcze nie ma a jak wracam z pracy to już śpi wiec nie ma kiedy się kłócićMój się śmieje ze juz nie wytrzymał zemna i dlatego pojechał w trasę ma 3 tygodnie haha
Millo
Fanka BB :)
Ankuś ale juz mega zdjecia!! Tam jest napisane ze ma juz 5.3 cm?! Woww!W ktorym Ty jestes tyg przypomnijbo ja sie teraz zmartwilam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama