reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mnie dzisiaj cały dzien męczą mdłości i boli głowa:/
Mam nadzieje ze w koncu jakis napływ energii zaobserwuje, jeśli prawda jest ze na drugie dziecko czuje sie w ciazy na odwrot niż w pierwszej to ja na bank bede miec synusia

Dziękuję dziewczyny :) no ja głupia nie zapytałam o wielkość dzidzi. Na prenatalnym zapytam. To prawda łapki ma cudne, mi łzy poleciały na fotelu. Ruszał rączkami i nóżkami, wiercił się, cudowny widok. Dzisiaj dostałam zwolnienie, lekarz kazał mimo szczęścia dużo leżeć i odpoczywać. Mąż mnie zabrał na deser do grycana, żeby uczcić, miło. Nagrał filmik na telefonie, monitoru usg, jak się kruszynka ruszała i jak serduszko waliło :)

Wlasnie sie dowiedziałam ze bede rodzic w tym samym szpitalu co księżna Diana i księżniczka Kate :rofl::rofl::rofl: na szczęście nie w tym gdzie 6 lat temu po 21h gdzie leciała mi juz woda z krwią, tydzien po terminie dali mi na wywołanie nawet nie sprawdzając w żaden sposob dziecka , po czym okazało sie ze młoda była główka do góry i emergency cesarka, strasznie to wspominam

1493738774-aaaaaa.jpeg

Ja tez po wizycie wszystko ok :)
Moja fasolka ma 12 mm Termin porodu 15 grudnia:)

reklama
Do góry