reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Metronom to takie urzadzenie głównie używane przez muzyków do wyznaczania i trzymania tempa :-) ja używam w ramach medytacji i pozytywnego myslenia. Nastawienie tempa 150 na min ma wprowadzic sugestię żeby serduszko mojej krewetki przyspieszylo ;-) bo na ostatniej wizycie gin powiedzial ze bije za wolno i to slabo rokuje :-\ to zadna metoda to mój sposób
Każdy sposób jest dobry żeby było Oki trzymam kciuki

Dziewczyny może warjuje ale powiedzcie czy ktoras z was tez tak miala, ma. Wczoraj zaczelam 6tc a ból piersi żaden nie mówiąc o innycj dolegliwościach:( od pozytywnej bety u lekarza jeszcze nie bylam. Wizytę mam dopiero na 9.05. Każda inaczej przechodzi ten okres wiem. Ale żeby żadnych objawów nie miec? Noo moze prócz bolesci brzucha od czasu do czasu...

Dziewczyny może warjuje ale powiedzcie czy ktoras z was tez tak miala, ma. Wczoraj zaczelam 6tc a ból piersi żaden nie mówiąc o innycj dolegliwościach:( od pozytywnej bety u lekarza jeszcze nie bylam. Wizytę mam dopiero na 9.05. Każda inaczej przechodzi ten okres wiem. Ale żeby żadnych objawów nie miec? Noo moze prócz bolesci brzucha od czasu do czasu...
Nie przejmuj się. Mnie też piersi nie bolały na poczatku. Zaczęły jakoś właśnie w 6tyg. Teraz raz bolą mocniej raz mniej. I też się martwilam bo w dwóch ciążach już przed terminem miesiączki strasznie bolały,a tym razem nie. Każda ciąża jest inna. Ja mam termin na 10.05 do lekarza. Też się troszkę stresuje że może być coś nie Tak, ale pozytywne myślenie przede wszystkim. Tak mówi mój lekarz.

Nie przejmuj się. Mnie też piersi nie bolały na poczatku. Zaczęły jakoś właśnie w 6tyg. Teraz raz bolą mocniej raz mniej. I też się martwilam bo w dwóch ciążach już przed terminem miesiączki strasznie bolały,a tym razem nie. Każda ciąża jest inna. Ja mam termin na 10.05 do lekarza. Też się troszkę stresuje że może być coś nie Tak, ale pozytywne myślenie przede wszystkim. Tak mówi mój lekarz.
Ja wiem, kurczę naprawdę sie staram myśleć że bedzie wszystko dobrze...tylko czasem tak ciezko :( czy my juz do końca będziemy czuły ten strach? Kiedy w końcu zacznę się cieszyć że jestem mamą

DSC_0614.JPG

Aktualnie moje ulubione owoce, ale pięknie mi smakowały :)

Załączniki

• DSC_0614.JPG
    DSC_0614.JPG
    958,2 KB · Wyświetleń: 320
Kochana ja w pierwszej ciazy i teraz mam podobnie. 0 mdlosci, 0 bólów piersi, bodbrzusza tylko zmęczenie ...kazda inaczej to przechodzi nie ma co panikowac :-) ciesz sieze dobrze sie czujesz....a sorry jedynie w 19 tygodniu miałam staszne bóle jak przy zapaleniu korzonków, ruszyc nie nie moglam i zwijalam sie z bólu . Lekarz powiedzial, ze zdarzaja sie różne uciski rosnącej macicy na nerwy. Po 2 dniach przeszlo. A no i przy pierwszej ciazy moje libido wynosiło 0 a czasami -1 :-\ każdej inny wiatr w oczy ;-)

reklama
Aktualnie 3 objawy: pobolewające podbrzusze od czasu do czasu, kołyanie (delikatne mdłości) i senność.

Do góry