iwilleatyou
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię caly czas zele i bede robicDziewczynki czy robicie sobie w ciąży hybryde?? bo spojrzałam na zdjęcie koleżanki @iwilleatyou :-)
bo ja po długim czasie zdjełam całkiem bo właśnie niewiem czy w ciąży ona szkodzi czy nie.. ??
no właśnie bo ja już tyle się w tym durnym internecie naczytalam na ten temat że niewiedzialam co robić.. ze lampa-promieniowanie szkodzi że chemia z lakieru albo żelu może szkodzić itp
No ale bez przesady nie czytaj za duzo ;Pno właśnie bo ja już tyle się w tym durnym internecie naczytalam na ten temat że niewiedzialam co robić.. ze lampa-promieniowanie szkodzi że chemia z lakieru albo żelu może szkodzić itp
Metronom to takie urzadzenie głównie używane przez muzyków do wyznaczania i trzymania tempa :-) ja używam w ramach medytacji i pozytywnego myslenia. Nastawienie tempa 150 na min ma wprowadzic sugestię żeby serduszko mojej krewetki przyspieszylo ;-) bo na ostatniej wizycie gin powiedzial ze bije za wolno i to slabo rokuje :-\ to zadna metoda to mój sposóbOoo proszę co to takiego pierwszy raz słyszę,że tak można ją dzisiaj cały dzień w łóżku i słucham muzyki na słuchawkach mam nadzieję,że maluchy lubią muzykę mamusi
U mnie pogoda jesienna zimno i pada wiec w domu zajadam pysznosci sprzatam i odpoczywam od 9-10.30; 15.00-17.00 i od 20 bo wtedy mój roczny szkrab spiDzięki dziewczyny za wsparcie!
@Fasolka89 u mnie też były 2 tabletki duphaston teraz mam brać co 8 godzin.
Byle do wtorku.
Ale fajnie z tą działaczka
Jak ogólnie spędzacie czas?
Ja jutro jadę na grilla i już mi slinka leci hehe