I tak zrobię tzn ciotka mi księgową swoja poleciła abym do niej z tym poszłaSwoja droga zadzwon do jakiegos biura rozliczeniowego i poprostu zapytaj jak to wyglada telefon nic nie kosztuje a będziesz wiedziala co dla Ciebie najbardziej korzystne
reklama
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
O jak ja Cię doskonale rozumiem. ;/A już nie powiem że cyce to mi tak rosną że już nie mieszczą mi sie w stanik muszę kupić sobie jakieś sportowe bo są elastyczna nie mówiąc że ból nie puszcza
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja nie mam cyckow tak jak i nie mialam [emoji14] w pierwszej ciazy tez mi nie urosly hehe chyba taki moj urokO jak ja Cię doskonale rozumiem. ;/
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo. Ojciec pił całe życie i na mamę rękę podnosił. Potem na mojego brata, bo jako najstarszy i do tego chłopak stawał w naszej obronie. Nie raz sąsiedzi przychodzili go uspokajać, a i policja się zdarzala, bo po alkoholu białej gorączki dostawał. Teraz już kilka lat pracuje we Francji, więc większość czasu nie ma go w domu to mama ma chociaz spokój. Z tym, że jest tam też moja siostra i ona musi się za niego wstydzić. Mama ledwo wiąże koniec z końcem, ale on woli przepić niż coś jej przysłać. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze żal mi Taty. Głupie to, wiem. Stary chłop, a rozumu mniej niż u dwulatka. Co jakiś czas pisze albo dzwoni i płacze, że on nikogo nie obchodzi i każdy ma go gdzieś. A jak można zapomnieć takie piekło jakie nam zgotował??Oj skąd ja to znam.. U mnie dokładnie to samo. Tylko niestety to trwa całe życie. Teraz mam spokój na trochę, bo zaszyłam Tatę. Już nie jesteśmy tak od niego uzależnieni, bo mamy dorosłe życie, ale jak pije to nie jest łatwo. Kiedyś się go baliśmy, dzisiaj jest mi go szkoda..
Ja też nigdy ich nie miałam i liczę na to, ze chociaż w ciąży będzie mi dane dowiedzieć się do czego służy biustonosz[emoji6]Ja nie mam cyckow tak jak i nie mialam [emoji14] w pierwszej ciazy tez mi nie urosly hehe chyba taki moj urok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
Kochane dzięki za kciuki ! Ja też 3mam mocno za dziś wizytujące.
Ostatnie parę dni słabo się udzielałam, ciężkie to były dni po pierwsze przez kiepskie samopoczucie (a dalej pracuję), a po drugie praktycznie dzień w dzień bolał mnie brzuch, nie jakoś mega mocno, ale uciążliwie. Już o samych wzdęciach z kosmosu nie wspomnę :/
Dziś na 15.20 wizyta, więc pewnie do tej pory jajko zniosę. Boje się przeokrutnie powtórki z rozrywki..jak się dziś dowiem na usg, że serduszko nie bije to chyba będę do Was pisała z psychiatryka..
Ostatnie parę dni słabo się udzielałam, ciężkie to były dni po pierwsze przez kiepskie samopoczucie (a dalej pracuję), a po drugie praktycznie dzień w dzień bolał mnie brzuch, nie jakoś mega mocno, ale uciążliwie. Już o samych wzdęciach z kosmosu nie wspomnę :/
Dziś na 15.20 wizyta, więc pewnie do tej pory jajko zniosę. Boje się przeokrutnie powtórki z rozrywki..jak się dziś dowiem na usg, że serduszko nie bije to chyba będę do Was pisała z psychiatryka..
reniuszek
Love in the knick of time
Reniszek, u nas leje jakby kto szlaucha odkrecil. A przypomnij mi gdzie mieszkasz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obok Wrocławia.Reniszek, u nas leje jakby kto szlaucha odkrecil. A przypomnij mi gdzie mieszkasz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś strasznego od 6 rano sypie i sypie.
Dobrze, że jest na plusie i śnieg tak nie leży.
Hej @misianka wybacz, że tak bezpośrednio pytam, ale ile lat ma twój mąż?
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Super, że jesteśCześć dziewczyny trafilam tu przez przypadek gdy przygotowywalam sie do in vitro. Na inny watek ale ta stronka postanowiłam i do was dołączyć mam nadzieję ze komuś będę mogła pomóc i ktoś wesprze Mnie także milego dnia :-*
reklama
bobofrucik
Aktywna w BB
Dzien dobry dziewczynki
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno kciuki a wszystkim zycze miłego, bez ospania...mdłości...wymiotów..dnia
Ja sie zbieram zaprowadzić córkę do szkoły i moze to dzis wlasnie nastąpi ten moment ze wezme sie w koncu za prasowanie
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno kciuki a wszystkim zycze miłego, bez ospania...mdłości...wymiotów..dnia
Ja sie zbieram zaprowadzić córkę do szkoły i moze to dzis wlasnie nastąpi ten moment ze wezme sie w koncu za prasowanie