reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczyny!
Co za koszmarna wiosna cała noc lał deszcz teraz śnieg mi tu sypie. Co za pogoda a tak mi się marzą jakieś dłuższe spacery po lesie z maksem i psami, wycieczka cokolwiek w promieniach ciepłego słońca, a tu klops....

Cześć dziewczyny!
Co za koszmarna wiosna cała noc lał deszcz teraz śnieg mi tu sypie. Co za pogoda a tak mi się marzą jakieś dłuższe spacery po lesie z maksem i psami, wycieczka cokolwiek w promieniach ciepłego słońca, a tu klops....
Reniszek, u nas leje jakby kto szlaucha odkrecil. A przypomnij mi gdzie mieszkasz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zalezy ktory rok z rzedu sie rozlicza? Bo jak zacznie sie rozliczac to musi co rok a jak jeszcze nie zaczal to chyba mozna sie rozliczyc 5 lat w stecz ale muszw poczytac jak wroce do domu bo juz nie pamietam dokladnie
Z tego co ja czytam to jest za zeszły rok za ten jeszcze nie przyszło tylko coś mi on mówił ze najlepiej jest po roku aby odzyskać wszystko bo jak wcześniej złoży to mu niby zabiorą 40 % a mi coś się w to wierzyć nie chce

Z tego co ja czytam to jest za zeszły rok za ten jeszcze nie przyszło tylko coś mi on mówił ze najlepiej jest po roku aby odzyskać wszystko bo jak wcześniej złoży to mu niby zabiorą 40 % a mi coś się w to wierzyć nie chce
He? A jakim prawem ci maja zabrac 40%?? My sie rozliczamy na bierzaco z roku na rok i nic nam nie zabrali. Teraz tez juz zlozylam rozliczenenie i czekamy na zwrot

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Swoja droga zadzwon do jakiegos biura rozliczeniowego i poprostu zapytaj jak to wyglada :) telefon nic nie kosztuje a będziesz wiedziala co dla Ciebie najbardziej korzystne

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry