A nie wiesz ile czasu jest na złożenie tego ???My mieszkamy w niemczech ale zawsze rozliczamy sie u ksiegowej. Samemu ciezko . Znajdz jakies biuro rachunkowe zalatwia wszystko za Ciebie
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Cześć dziewczyny!
Co za koszmarna wiosna cała noc lał deszcz teraz śnieg mi tu sypie. Co za pogoda a tak mi się marzą jakieś dłuższe spacery po lesie z maksem i psami, wycieczka cokolwiek w promieniach ciepłego słońca, a tu klops....
Co za koszmarna wiosna cała noc lał deszcz teraz śnieg mi tu sypie. Co za pogoda a tak mi się marzą jakieś dłuższe spacery po lesie z maksem i psami, wycieczka cokolwiek w promieniach ciepłego słońca, a tu klops....
iwilleatyou
Fanka BB :)
Zalezy ktory rok z rzedu sie rozlicza? Bo jak zacznie sie rozliczac to musi co rok a jak jeszcze nie zaczal to chyba mozna sie rozliczyc 5 lat w stecz ale muszw poczytac jak wroce do domu bo juz nie pamietam dokladnieA nie wiesz ile czasu jest na złożenie tego ???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Reniszek, u nas leje jakby kto szlaucha odkrecil. A przypomnij mi gdzie mieszkasz?Cześć dziewczyny!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co ja czytam to jest za zeszły rok za ten jeszcze nie przyszło tylko coś mi on mówił ze najlepiej jest po roku aby odzyskać wszystko bo jak wcześniej złoży to mu niby zabiorą 40 % a mi coś się w to wierzyć nie chceZalezy ktory rok z rzedu sie rozlicza? Bo jak zacznie sie rozliczac to musi co rok a jak jeszcze nie zaczal to chyba mozna sie rozliczyc 5 lat w stecz ale muszw poczytac jak wroce do domu bo juz nie pamietam dokladnie
iwilleatyou
He? A jakim prawem ci maja zabrac 40%?? My sie rozliczamy na bierzaco z roku na rok i nic nam nie zabrali. Teraz tez juz zlozylam rozliczenenie i czekamy na zwrotZ tego co ja czytam to jest za zeszły rok za ten jeszcze nie przyszło tylko coś mi on mówił ze najlepiej jest po roku aby odzyskać wszystko bo jak wcześniej złoży to mu niby zabiorą 40 % a mi coś się w to wierzyć nie chce
Millo
Misianka i co z chlopem?wrocil juz?
U nas wczoraj snieg..dzis leje na maksa:/
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wczoraj snieg..dzis leje na maksa:/
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mu koledzy w pracy nagadali ehh przejdę sie do księgowej tak będzie najlepiejHe? A jakim prawem ci maja zabrac 40%?? My sie rozliczamy na bierzaco z roku na rok i nic nam nie zabrali. Teraz tez juz zlozylam rozliczenenie i czekamy na zwrot
iwilleatyou
Swoja droga zadzwon do jakiegos biura rozliczeniowego i poprostu zapytaj jak to wyglada telefon nic nie kosztuje a będziesz wiedziala co dla Ciebie najbardziej korzystneZ tego co ja czytam to jest za zeszły rok za ten jeszcze nie przyszło tylko coś mi on mówił ze najlepiej jest po roku aby odzyskać wszystko bo jak wcześniej złoży to mu niby zabiorą 40 % a mi coś się w to wierzyć nie chce
reklama
Na wieczór będzie ale już przeprasza od ranaMisianka i co z chlopem?wrocil juz?