reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Oj skąd ja to znam.. U mnie dokładnie to samo. Tylko niestety to trwa całe życie. Teraz mam spokój na trochę, bo zaszyłam Tatę. Już nie jesteśmy tak od niego uzależnieni, bo mamy dorosłe życie, ale jak pije to nie jest łatwo. Kiedyś się go baliśmy, dzisiaj jest mi go szkoda..
U mnie to samo. Ojciec pił całe życie i na mamę rękę podnosił. Potem na mojego brata, bo jako najstarszy i do tego chłopak stawał w naszej obronie. Nie raz sąsiedzi przychodzili go uspokajać, a i policja się zdarzala, bo po alkoholu białej gorączki dostawał. Teraz już kilka lat pracuje we Francji, więc większość czasu nie ma go w domu to mama ma chociaz spokój. Z tym, że jest tam też moja siostra i ona musi się za niego wstydzić. Mama ledwo wiąże koniec z końcem, ale on woli przepić niż coś jej przysłać. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze żal mi Taty. Głupie to, wiem. Stary chłop, a rozumu mniej niż u dwulatka. Co jakiś czas pisze albo dzwoni i płacze, że on nikogo nie obchodzi i każdy ma go gdzieś. A jak można zapomnieć takie piekło jakie nam zgotował??

Kochane dzięki za kciuki ! Ja też 3mam mocno za dziś wizytujące.

Ostatnie parę dni słabo się udzielałam, ciężkie to były dni po pierwsze przez kiepskie samopoczucie (a dalej pracuję), a po drugie praktycznie dzień w dzień bolał mnie brzuch, nie jakoś mega mocno, ale uciążliwie. Już o samych wzdęciach z kosmosu nie wspomnę :/

Dziś na 15.20 wizyta, więc pewnie do tej pory jajko zniosę. Boje się przeokrutnie powtórki z rozrywki..jak się dziś dowiem na usg, że serduszko nie bije to chyba będę do Was pisała z psychiatryka..

Reniszek, u nas leje jakby kto szlaucha odkrecil. A przypomnij mi gdzie mieszkasz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Reniszek, u nas leje jakby kto szlaucha odkrecil. A przypomnij mi gdzie mieszkasz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obok Wrocławia.
Coś strasznego od 6 rano sypie i sypie.
Dobrze, że jest na plusie i śnieg tak nie leży.

Hej @misianka wybacz, że tak bezpośrednio pytam, ale ile lat ma twój mąż?

U nas też leje i leje masakra nawet na spacer nie wyjde zwlaszcza, że przeziębiona jestem to kisze sie w domu dobrze że mam urlop.

reklama
Dzien dobry dziewczynki
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno kciuki a wszystkim zycze miłego, bez ospania...mdłości...wymiotów..dnia
Ja sie zbieram zaprowadzić córkę do szkoły i moze to dzis wlasnie nastąpi ten moment ze wezme sie w koncu za prasowanie

Do góry