reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny.
Wielkie kciuki za wizyty. Jestem przekonana, że będzie dobrze.

Witaj nowa mamuśko. Fajny termin hihi

Ja to bym teraz tylko pomidory jadła. Takie z mizarellą zapiekane w mikrofalówce. A teraz to tylko o tym kalafiorze myślę.

To mój 5 dzień bez krwawienia. Staram się być dobrej myśli. W środę idę sprawdzić co z krwiakiem, no i co tam u mojego dziecka słychać.

Nie mogę się doczekać też już mojej wizyty 23 maja. Może i ja dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka. Zawsze po cichu marzyła mi się dziewczynka... Ciekawe

Hej dziewczyny.
Wielkie kciuki za wizyty. Jestem przekonana, że będzie dobrze.

Witaj nowa mamuśko. Fajny termin hihi

Ja to bym teraz tylko pomidory jadła. Takie z mizarellą zapiekane w mikrofalówce. A teraz to tylko o tym kalafiorze myślę.

To mój 5 dzień bez krwawienia. Staram się być dobrej myśli. W środę idę sprawdzić co z krwiakiem, no i co tam u mojego dziecka słychać.

Nie mogę się doczekać też już mojej wizyty 23 maja. Może i ja dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka. Zawsze po cichu marzyła mi się dziewczynka... Ciekawe
Hahaha, najpierw krwiak potem dziecki ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cholera Kochane co to za wynik?co oznacza?
Screenshot_2017-04-28-10-02-06.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-04-28-10-02-06.png
    Screenshot_2017-04-28-10-02-06.png
    22,6 KB · Wyświetleń: 224
@Millo jeżeli pytasz o różyczkę IgG to znaczy że przebyłaś ją w przeszłości, IgM - jeżeli tam jest wyższy wynik to znaczy, że jesteś w trakcie choroby. Ale ten, który jest na czerwono świadczy o przebytej chorobie w przeszłości także luz :)

@Millo jeszcze raz - tam na screenie masz podany wynik różyczki IgG 77,8 - czyli że przeszłaś chorobę W PRZESZOŚCI nie teraz.
Jakbyś teraz przechodziła to taki wynik miałabyś przy IgM

reklama
Hmm.. no ja jak robiłam to i przy toksoplazmozie i przy różyczce te obie wartości były robione IgG- przebyta w przeszłości i IgM- czyli w trakcie.

Ale to lekarz Ci tak zlecił tylko samo IgG oznaczyć? Z różyczką jest tak że ma mega widoczne objawy i byś pewnie widziała że masz teraz, także nie przejmuj się na zapas

Do góry