Millo
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre dobre chyba zaczne praktykowac powoli takie rozmowyBedziesz do dziecka przemawiac ze nie warto rok wczesniej do szkoly isc jak mozna rok pozniej [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, najpierw krwiak potem dzieckiHej dziewczyny.
Wielkie kciuki za wizyty. Jestem przekonana, że będzie dobrze.
Witaj nowa mamuśko. Fajny termin hihi
Ja to bym teraz tylko pomidory jadła. Takie z mizarellą zapiekane w mikrofalówce. A teraz to tylko o tym kalafiorze myślę.
To mój 5 dzień bez krwawienia. Staram się być dobrej myśli. W środę idę sprawdzić co z krwiakiem, no i co tam u mojego dziecka słychać.
Nie mogę się doczekać też już mojej wizyty 23 maja. Może i ja dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka. Zawsze po cichu marzyła mi się dziewczynka... Ciekawe
Moja mama ze mną miała taki termin i takie gadanie taty być może sprawiło, że poczekałam grzecznie do nowego roku więc kto wie, kto wie...Dobre dobre chyba zaczne praktykowac powoli takie rozmowy